Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Biológiát honnan tanulhatnám...

Biológiát honnan tanulhatnám meg legalább alap szinten?

Figyelt kérdés
Hogy észérvekkel tudjak vitázni az oltásellenesekkel, tudjam mik ezek pontosan, és hogyan működnek: dns, rns, mrns, (inverz) transzkripció, fehérjék, aminosavak, genom, stb stb.. Sajnos gimiben nem tanították eléggé.

2021. ápr. 5. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Angol Wikipedia, amit okosan kell használni: a forrásokból lehet tanulni.
2021. ápr. 5. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha abban reménykedsz hogy az oltás elleneseket meg tudod győzni akkor tévedsz xd
2021. ápr. 5. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz vitázni?

De egyébként ha valaki ellenez valamit, azt nem tudod észérvekkel meggyőzni.

Meg aztán, mire tanulnál valamicskét (néhány év), addigra lecseng ez az egész.

2021. ápr. 5. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az oltásellenes alapszinten sem ért a biológiához, így hiába magyaráznád neki.
2021. ápr. 5. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Mellé nyomtam, korán ment.

Szóval a néhány év az azért néhány év, mert nem biológiát, hanem virológiát kellene tanulnod olyan szinten, hogy azt egy egyszeri halandónak is érthetően el tudd magyarázni.

2021. ápr. 5. 14:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Mert a legtöbben élből ellenzik amiatt, hogy messze fogalmuk sincs a működéséről. Én viszont nagyvonalakban értem, de a részletek sajnos nincsenek meg.
2021. ápr. 5. 15:24
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne érts félre, nem vagyok oltásellenes, de ezek szerint neked sincs fogalmad róla.

Akkor miért akarsz vitázni valakivel/meggyőzni őt, ha még te sem tudod bizonyítani, hogy igazad van?

Mi van, ha nekik van igazuk?

Szerintem te nem meggyőzni akarsz másokat, hanem rájuk akarod erőszakolni a véleményed.

Egy vitában vannak érvek, és ellenérvek. Úgy akarsz vitázni, hogy az ellenérvekkel nem foglalkozol?

Akkor ugyanazt csinálod, mint ők, csak a másik oldalról.

2021. ápr. 5. 15:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Annyira azért képben vagyok, hogy pl. tudom hogy az mRNS nem módosíthatja a DNS-t. Az alap agyatlan hazugságokat ki tudom szűrni, de részletesebben is érdekelne a dolog.
2021. ápr. 5. 16:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos mindenfajta oktatás tekintetében tudomásul kell venni, hogy az évtizedek vagy évszázadok óta kialakult oktatási módszertan az alapoknál kezdi és a felépülő tudásanyag szilárdan épül a korábbiakra. Így csak azt lehet tanácsolni, hogy kezdd a középiskolai tankönyvekkel.
2021. ápr. 5. 17:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az általános iskolás tudást mindenki ismeri, az nem igazán nevezhető alaptudásnak. Az alap az középiskolában kezdődik.
2021. ápr. 5. 17:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!