Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi történik,ha már lappang a...

Mi történik,ha már lappang a koronavírus valakiben,és ráoltanak?

Figyelt kérdés
Ma du kapom meg az első Pfeizert,de csütörtök óta fáj a hátam és szúr a bal oldalon,kicsit magasabb azóta a pulzus. Ami lehet pszichés,mert kicsit hipohonder vagyok,és szorongós. De a hátam meg nem fájt eddig a stressztől,néha szúr,de csak bal oldalon. Lehet ez korona? Más tunet nincs.

2021. ápr. 5. 08:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem hinném, hogy korona, minden esetre említsd ezeket meg az orvosodnak mindenképp!
2021. ápr. 5. 08:32
 2/21 A kérdező kommentje:
És ha elzavar és nem adja be az oltást? Többet pfeizerre nem lesz lehetőségem úgy gondolom. Nem tudom mit csináljak.
2021. ápr. 5. 08:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"Többet pfeizerre nem lesz lehetőségem úgy gondolom"

Pfizerből 5,5 millió emberre eleget rendelt a kormány. Pfizer + Moderna 6,2 millió főre elég, tehát lesz elég. Csoda lenne, ha 6 millió felnőttet felvenné az oltást.

2021. ápr. 5. 08:50
 4/21 anonim ***** válasza:
72%
Tapasztalatok szerint semmi. Nyilvánvalóan nem fog védeni, mert idő kell, mire a védettség kialakul, de nem leszel tőle betegebb, ha ez a kérdés...
2021. ápr. 5. 09:00
 5/21 A kérdező kommentje:
Értem. Csak hamarosan kezdődik a suli,a szept febr tartó időszak alatt 5 lázas megbetegedést hordott haza a gyerek,amit mind elkaptunk (az összes teszt neg lett), a kisbaba is. Ha ma felveszem az oltást,akkor április közepére ,mikor indul a suli védett leszek nagyjából. Ezért hezitalok.
2021. ápr. 5. 09:01
 6/21 A kérdező kommentje:
4-es, köszi,igen. Ez érdekelt. Mert valaki írta,hogy ha lappang és ráoltanak akkor garantált a lelegezto gep. Remélem nem igaz.
2021. ápr. 5. 09:02
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem igaz feltétlenül, hogy nem okoz semmi bajt, ha a vírusra ráoltanak. Nem tudsz előtte legalább egy gyorstesztet csináltatni?
2021. ápr. 5. 09:02
 8/21 anonim ***** válasza:
23%

"Azért ez nem feltétlenül igaz".

Miért ne lenne igaz? Mutass egyetlen tanulmányt, ami szerint súlyosabb lesz a lefolyás...

Nem véletlen, hogy sehol nem tesztelnek előtte. Ha emiatt súlyosabb lenne a lefolyás, akkor alap lenne, hogy mindenhol gyorstesztelnek oltás előtt.

2021. ápr. 5. 09:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Most, ma megyek,tegnap jött a telefon. Hát már nem tudok gyorstesztet csináltatni.
2021. ápr. 5. 09:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan vagy, ne oltass! Utána rettegni fogsz. Előtte a koronától, oltás után meg szintén rettegnél? Bizonytalanul ne oltass.
2021. ápr. 5. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!