Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ráülnétek a wc-re fenéken...

Ráülnétek a wc-re fenéken lévő eldurrant pattanással?

Figyelt kérdés

Tegnap felfedeztem a fenekem egy pattanást,és este ahogy zuhanyoztam,elkapartam.

Utána nem mertem ráülni a wc-re,mert mi van ha elfertőződik,ráadásul a wc hátulján elrozsdásodott az a fémes rész,ami összeköti a tetőt az ülővel,és ha ráülök,elég közel van a fenekemhez.

2021. ápr. 3. 16:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Inkább buta, mintsem hős.
2021. ápr. 3. 16:35
 22/32 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem iszol rendesen, akkor meg ki fogsz száradni.
2021. ápr. 3. 16:36
 23/32 anonim ***** válasza:

#20, pont, hogy nem hős, ez durva...

Ráadásul nem egészség a vizeletet ennyi ideig tartogatni, ennek is vannak egészségügyi kockázatai!

Kérdező, félsz a wc-re ülni egy pattanással, de azzal tisztában vagy, hogy a visszatartott vizeletnek (főleg ennyi idő elteltével) milyen következményei lehetnek?

Menj szépen el wc-re, se a pisiléstől, se a nagy dologtól az égadta világon nem lesz semmi bajod, se a pattanásodnak...

2021. ápr. 3. 16:37
 24/32 A kérdező kommentje:

Mivel nem tudok idegen helyen pisilni,így már többször előfordult,hogy 10-12 órákat kibírtam.

Ez szokványos volt nálam.

Még most sem kell nagyon,mert tegnap nem ittam sokat.

A 20 óra egyszer volt,talán meg.

2021. ápr. 3. 16:37
 25/32 anonim ***** válasza:

'mert tegnap nem ittam sokat.'

Lényegében semmit sem ittál, mivel a húgyhólyag 0,5 liternél már zavaróan tele van. Egy nap pedig legalább 2 litert kellene innod. Lényegében lassú öngyilkos vagy. Hajrá!

2021. ápr. 3. 16:40
 26/32 anonim ***** válasza:

Apropó, fertőzés.

Azt tudod, hogy ha a vizeletet tartogatod, abból is lehet szép kis fertőzés, mondjuk jó kis hólyaghurut?

Tudod mikor nem mennék el a pattanásaim miatt pisilni..

Az élő példa vagyok, az én fenekem is pattanásos évek óta, idáig semmi nem hasztált rá és az oka sem derült ki...

Néha akkora pattanások vannak ott, mint az akné (lehet, hogy az is, nem értek hozzá, hogy fenéken is tud-e kialakulni). Néha fáj, néha kikapartam, néha zavart és kinyomtam, bár tudom nem szabadna. Mégis ráülök a wc-re és semmi bajom, nem is volt.

2021. ápr. 3. 16:46
 27/32 A kérdező kommentje:
Most ráültem a wc-re,próbáltam minél messzebb ülni tőle,szerintem nem ért hozzá,de azért utána meg mostam a pattanást szappanos vízzel.
2021. ápr. 3. 16:57
 28/32 A kérdező kommentje:

Az olvastam valahol,hogy a pattanások,aknék,ha ilyen gyakoriak,lehet a cukorbetegség jele is.

Nekem a fejbőröm szokott gyakran aknés lenni,vagy ritkábban az arcom.

A fenekemen csak most volt,szerencsére.

2021. ápr. 3. 17:13
 29/32 A kérdező kommentje:

Vizeletvisszatartás.

Igazából az egész sulis éveimet így éltem le,hogy csak itthon pisiltem.

Hólyaghuruttól nem félek,inkább a kiszáradástól vagy,hogy besűrűsödik a vér,mert az veszélyesebb.

2021. ápr. 3. 17:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem egyszerubb annyi vecepapirt tepni, vagy Domestossal lemosni, mint a gyakori professzorait kerdezni?
2021. ápr. 3. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!