Ráülnétek a wc-re fenéken lévő eldurrant pattanással?
Figyelt kérdés
Tegnap felfedeztem a fenekem egy pattanást,és este ahogy zuhanyoztam,elkapartam.
Utána nem mertem ráülni a wc-re,mert mi van ha elfertőződik,ráadásul a wc hátulján elrozsdásodott az a fémes rész,ami összeköti a tetőt az ülővel,és ha ráülök,elég közel van a fenekemhez.
2021. ápr. 3. 16:02
1/32 anonim válasza:
Hát nem fogok állva szarni. Az nem megoldás, hogy előtte lefertőtleníted?
2/32 A kérdező kommentje:
Minden pisilés után nem fertőtleníthetem,meg nem egyedül használom,mások is ráülnek.
2021. ápr. 3. 16:05
5/32 anonim válasza:
én lesz*rom....
...
..
utána viszont fertőtlenítem
6/32 anonim válasza:
Ha félsz, hogy a seb elfertőződik, lefertőtleníted és teszel rá egy ragtapaszt. A rozsdának pedig nem tudom, mi köze az egészhez (a rozsdás szögbe lépéstől szoktak félni az emberek, de ott nem a rozsda a probléma, hanem hogy az ilyen szögek általában piszkosak is, és a piszok bekerül egy mély, zárt sebbe, ez a veszélyes valójában.)
7/32 A kérdező kommentje:
Nincs itthon pont sebtapasz sajna:(
2021. ápr. 3. 16:13
8/32 anonim válasza:
Ne foss már ennyit, mégis milyen fertőzést kapnál el? Már szarni sem mernek az emberek?
9/32 anonim válasza:
Ha érintkezne az ülőkével, tépj le egy darab WC-papírt, és tedd alá. Én nyilvános WC-k használatakor mindig teszek az ülőkére, ha ráülök.
10/32 anonim válasza:
9
Csak teljesen feleslegesen, mert a bőrödön keresztül semmiféle fertőzést nem kaphatsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!