Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ráülnétek a wc-re fenéken...

Ráülnétek a wc-re fenéken lévő eldurrant pattanással?

Figyelt kérdés

Tegnap felfedeztem a fenekem egy pattanást,és este ahogy zuhanyoztam,elkapartam.

Utána nem mertem ráülni a wc-re,mert mi van ha elfertőződik,ráadásul a wc hátulján elrozsdásodott az a fémes rész,ami összeköti a tetőt az ülővel,és ha ráülök,elég közel van a fenekemhez.

2021. ápr. 3. 16:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha minimális nagyságú az az eldurrant pattanás, és nem is vérzik, kár aggódni. Az mit szóljon, akinek vérző aranyere van? ( Mármint nekem nincs, csak azok akiknek van) Majd egy 1 hét múlva írd meg, hogy elfertőződött-e, vagy begyógyult?
2021. ápr. 3. 16:25
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem is az ülőtől félek annyira,hanem,hogy hozzáér a rozsdás részhez a fenekem,ahol a pattanás van.

Már 12 órája történt,azóta nem pisiltem.

Nem vérzik,már gyógyulgat.

2021. ápr. 3. 16:28
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem az ülő felületen van,hanem a fenekem felső részén,így ha oda tennék valami leesne,csak a sebtapasz nem,de az nincs.
2021. ápr. 3. 16:29
 14/32 anonim ***** válasza:
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban. A vizeletpangás miatt nagyobb eséllyel lesz fertőzésed, zsenikém.
2021. ápr. 3. 16:30
 15/32 A kérdező kommentje:

"de ott nem a rozsda a probléma, hanem hogy az ilyen szögek általában piszkosak is"

De a felszínén tuti vannak baktériumok,ezért félek,ha esetleg hozzáér,beleér a sebbe,elfertőződik.

Sajnos nem valami nagy az ülő felület,fenékkel teljesen hátra kell csúszni,hogy elöl tudja pisilni.

Jó,tudom ez így vicces,nevetséges,csak mégis aggaszt.

2021. ápr. 3. 16:33
 16/32 anonim ***** válasza:
Miiii?? Minimum 12 órája nem pisiltél? 😂
2021. ápr. 3. 16:33
 17/32 A kérdező kommentje:

Igen,tudom,ez is idegesít,hogy nem tudok pisilni,és folyadékot inni.

Este lefeküdtem,úgy,hogy már akkor kellett,mondom mire felkelek,legalább addig gyógyul.

2021. ápr. 3. 16:34
 18/32 A kérdező kommentje:
Hát,már inkább 16 órája,de volt már olyan is,hogy 20 óráig nem pisiltem,extrém esetben,de nem is ittam semmit.
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Teszel a deszkára egy darab WC papírt, és úgy ülsz rá.
 20/32 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítsd a rozsdás rész! Nem kell be***rni, nyugi. Nem kapsz semmiféle fertőzést. A fertőtlenítést csak megnyugtatásul írtam. ( Amúgy én nem bírtam volna ki 12 óráig, hogy nem pisilek. Egy hős vagy!)
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!