Covid elleni vakcina: Melyik korosztályt oltják mostanság? (2021.április)
Sziasztok. Már egy hónapja kaptam levelet, hogy indul a korosztályom oltási programja (65 év alatti krónikus beteg). 40 éves vagyok. Sajnos azóta sem kaptam értesítést a háziorvostól. Eközben olvasom, hogy a nálam jóval fiatalabbakat is oltják már, illetve kaptak értesítést. Milyen ütemterv és logika alapján hívnak be a háziorvosok? (Budapesten élek.)
Köszönöm előre is!
"De sajnos olyan a háziorvos, hogy tényleg tojik bele mindenbe. Ezért nem tudom, hova forduljak."
Már írtam, hogy vedd fel a kapcsolatot a háziorvossal. Ne mondj ilyeneket, hogy nem tudod, hova fordulj, ha még meg sem próbáltad megkérdezni őt.
Majd akkor elég emiatt pánikolnod, ha nem lesz segítőkész.
Ja, orosszal oltottak, ha ez számít.
"Szóval még eltarthat egy darabig, mire a "közemberek" is sorra kerülhetnek."
Totál közember vagyok úgy gondolom, 31 éves, 0 alapbetegséggel, háziorvosomat 3 évente ha látom, nem vagyok semmilyen kiemelt csoport tagja. Szombaton beoltottak Sputnikkal. Budapest 14. ker (Bp. egyik legnagyobb lélekszámú kerülete. )
Nagyon köszönöm mindenkinek!
A háziorvost nem lehet elérni, pedig nála maradtak a legkevesebben a fent említett okok miatt. Egyébként Budapest 17. kerületéről van szó.
Valami egészen elképesztőnek tartom, hogy a fent említett 82 éves hölgyet még nem oltották be, de sok huszonéves, egészségest pedig igen.
Egyébként csak egy észrevétel: Nem tudom ki és miért pontoz le embereket. Én ha nagy ritkán lepontozok, azért teszem, mert az illető rosszindulatú, kötözködő, stb. Ilyet a fenti hozzászólások egyikében sem láttam, mégis látom a lepontozást. Nem értem.. Mindegy. Ez legyen a legnagyobb bajunk.
Köszönöm még egyszer! Ha bárki gondolja, írjon még. Jó egészséget mindannyiunknak! És kitartást kívánok - velem együtt - a többi oltásra várakozónak is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!