Melyik koronavírus elleni oltást válasszam? Pfizer, AstraZeneca vagy Moderna? 19F
Engem holnapra hívtak,Astrát akart adni,mondtam azt nem kérem.
Igy bevágta,hogy moderna van még.Nem tudom jó ötlet e ez az egész vakcinázás!?
Ne válogass. Ilyen egyszerű. Az a baj az emberekkel, hogy hisznek a marketingnek, csak nem gondolkodnak. Pfizer és Moderna valószínűleg nem is biztos, hogy jutna, mivel azzal a tanárokat, kismamákat és a még nem beoltott időseket oltják.
Azt fogadd el, amit kínálnak. Engem is, meg sok más ismerősömet AstraZenecával oltottak, a 3 napos lázon kívül oltás után, lekopogom semmi bajunk. Azért van ennyi beteg, mert az emberek válogatnak az oltások közül, miközben mindegyiknek ugyanaz a hatása. Lehet ezzel vitatkozni, csak a vitatkozás meg a válogatás miatt nem jutottunk még el odáig, hogy az ország legalább fele regisztráljon oltásra...
Miért ne válogathatna, van is miben!
Önkéntes, hagy döntse már el, hogy mit akar.
Nekem is Astrat akart, nem kértem, érdekes volt ott moderna is, csak első körben beprobálkoznak.
Astrat ma olvastam felfuggesztik mert trombozist okozott valakiknél.
Biztos jó mindegyik, csak az a nem mimdegy mit okoz oltás után. Van aki napokig lázas, gyenge, faj mindene.
En tegnap modernat kaptam, nagyon kicsit érzékeny a karom, vagyis az oltás helyènèl. Remélem ettől nagyobb probléma már nem lesz és majd a második sem vált ki nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!