Melyik koronavírus elleni oltást válasszam? Pfizer, AstraZeneca vagy Moderna? 19F
Figyelt kérdés
Nincsen alapbetegségem, egészséges fiatal vagyok. Nem tudom, hogy melyik a legbiztonságosabb, nem szeretnék elhamarkodottan dönteni. Kb. május vége felé kapom meg az 1. oltást.2021. ápr. 2. 16:15
A kérdező szavazást indított:
Pfizer vakcinát!
AstraZeneca vakcinát!
Moderna vakcinát!
52 szavazat
2/28 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a vakcinákat, rokonok, ismerősök még nem kapták meg az oltást. Tapasztalatot is jöhetnek.
2021. ápr. 2. 16:18
3/28 anonim válasza:
Ezt nem lehet eldönteni így.
Az orvos majd felhív,hogy az XY-t kapod,kéred-e? Ha nem kérded,akkor nem kapsz oltást,kínálgatni nem fognak.
4/28 anonim válasza:
A Nagy Helyzet az az, hogy azt fogod kapni, ami éppen az orvos rendelkezésére áll. És ez egyáltalán nem biztos, hogy a fent jelzett három közül valamelyik, nem hogy még válogathass. Ezzel nem akartalak megbántani, de egyelőre ez van. A fentieket időseknek, betegeknek teszik félre, egyelőre.
5/28 A kérdező kommentje:
Rendben. Nem tudom, hogy az orvosomnak milyen vakcinái vannak. Ez a 3 a legnépszerűbb, gondolom az orvosnak is ezek a fajták vannak.
Akkor így kérdezem: A három vakcina közül melyik a legmegbízhatóbb?
2021. ápr. 2. 16:23
6/28 anonim válasza:
Tudomásom szrrint a Moderna éa a Pfizer ugyanazon az elven működik. mRNS alapú vakcinák. Nálunk pl a fiam Modernát, én Pfizert fogok kapni.
Az Astrát én személy szerint nem fogadnám el, de ez én vagyok.
7/28 anonim válasza:
És az astra zenecánál érdemes sok aszpirint szednem? Mert az aszpirin vérhigito és az csökkkenti a vérrögképzodes esejet. Szerintetek?
Jobb ha szedek aszpirint astra zenekánál?
8/28 anonim válasza:
7-es, az Aspirin protect-nek van ilyen hatása, ha jól tudom. De erről azért érdemes orvossal konzultálni.
9/28 anonim válasza:
Azért csak óvatosan az Aspirinnel!
10/28 anonim válasza:
Ha lehetne választani én a Pfizert preferálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!