Lehet hogy covid?

Figyelt kérdés

Nem nagyon járok sehova (egyetemista vagyok távoktatásban, nem dolgozom).

Tegnap kicsit gyengének éreztem magam de amúgy ennyi.

Ma megmértem a lázam, az egyik lázmérő 37.2 a másik 37.3at mutatott. Ezen kívül kicsit gyengén vagyok, de ennyi. A gyomrom kicsit furcsa, mintha enyhe hányingerem lenne.

Gyanús a dolog, de igazából tenyleg nem megyek sehova, nem is talkozom másokkal, párszor elmegyek boltba és ennyi.

2021. ápr. 1. 09:50
1 2 3
 11/22 krwkco ***** válasza:

A lenti kérdéshez írtam a #13 választ, ahol orvosi tanulmányokat idézve leírok néhány ártalmatlan praktikát a betegség lefolyásának enyhítésére.

www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertozesek__10986374-milyen-tunetekkel-jelentkezett-nalad-a-covid-es-hany-eves-vagy__oldal-2

Ha gondolod, próbáld ki őket. Esetleg meg is írhatnád a fejleményeket.

2021. ápr. 1. 11:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Megírom hátha valaki másnak segít a tapasztalat. Felment 37.6ra gyanús mert tényleg 13 éve nem volt lázam de még ennyi hőemelkedésem se.
2021. ápr. 1. 11:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha beszélsz a háziorvossal és ő is Covid gyanúsnak talál, az lejelenti az esetet és fel fognak hivni a mentőktől, h mikor jöhetnek tesztelni, de ha van kocsid, akkor te is elmehetsz egy megbeszélt tesztpontra. Engem kétszer teszteltek és mindkétszer én mentem el a pontra. Ott csinálnak egy antigén gyorstesztet először. Ha az pozitiv, akkor kapsz egy tájékoztatót és irány haza, karanténba. Ha viszont az negativ, akkor készitenek egy PCR testet is, aminek pár nap mulva van meg az eredménye, amiről majd a háziorvosod fog tájlkoztatni, de ha van ügyfélkapud, akkor onnan is kapsz mailt.
2021. ápr. 1. 12:10
 14/22 A kérdező kommentje:

Na hat felment 37.8ra de vettem be fajdalomcsillapitót.

Csináltam 2 gyorstesztet is de mindkettő negatív lett. Holnap megyek tesztelésre, ott is csak gyorstesztet csinálnak, vagy rendes pcr-t? Akinek volt az leírná esetleg? A telefonba nem mondták hogy milyen lesz.

2021. ápr. 1. 21:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Hová mész?
2021. ápr. 2. 00:46
 16/22 A kérdező kommentje:
A gyomrom is fáj, olyan mintha folyton éhes lennék pedig ettem.
2021. ápr. 2. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha a mentőkkel egyeztetett tesztpontra elmész ott van egy AG gyorsteszt, és ha az negatív, akkor lesz PCR is. Nekem az AG is már pozitív volt, de pld. a feleségemnek nem, viszont utánna a PCR-ja igen. Gyomorfájás: nekem is volt hasonló tünetem az elején. Folyton éhes voltam, de ha ettem akkor még rosszúl lettem.
2021. ápr. 2. 10:58
 18/22 A kérdező kommentje:

Voltam ma pozitív lett. Feljebb ment a lázam, fáradt vagyok.

Ami aggaszt az az enyhe mellkasi fájdalom. Félek hogy rossz jel vagy hogy rosszabb lesz. 21 leszek alapvetően egészséges.

Mennyi az esélye tüdőgyulladásnak, komoly szövődményeknek? Eléggé ideges vagyok :(

2021. ápr. 2. 13:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, biztos szinte, h komolyabb szövődmények nélkül át fogod vészelni a dolgot. A Covid nagyon gyakori velejárója a tüdőgyulladás, de az nem azt jelenti, h mindenkinek súlyos tünete lesz, sőt. Én 47 éves vagyok és most két hét után tűnik úgy, h kezdek kifele menni belőle. És nekem se volt semmilyen súlyos panaszom, remélem már nem is lesz. Szóval nyugi.
2021. ápr. 2. 16:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. ápr. 2. 17:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!