Hová tűnt az influenza?
Figyelt kérdés
Covid folyik a csapból is, de influenzáról szerintem már egy éve nem hallottam... érdekelnek a vélemények a népbutításról.2021. ápr. 1. 01:16
11/16 anonim válasza:
"Van influenza csak azt a kovidosok közé sorolják"
Csak azokat az elhunyt influenzásokat sorolják a COVID-os halottak közé, akik
influenzások
ÉS
kimutatták a szervezetükben a SARS-2 vírust
ÉS
meghaltak."
Konkrétan hazudsz:
12/16 krwkco válasza:
Ettől tartottam. Túl hosszú volt a mondat. Na mindegy.
Az a benyomásom, hogy valamelyikünk "galambbal sakkozik". Vagy én vagyok a galamb vagy galambbal sakkozom, majd az olvasók eldöntik magukban.
Mindenesetre nem mondok több érvet. Felesleges.
14/16 anonim válasza:
Nekem most lettek influenzás tüneteim, Covid tesztem is negatív lett mindkettő, mégis mindenáron rám akarja bizonyítani az orvosom, hogy Covidos vagyok, mert küldene még egy tesztre. Szerintem az ilyenek miatt mondják azt, hogy eltűnt. A tömegszuggesztió is nagymértékben hat mindenkire, így ne csodálkozzunk semmin se.
15/16 anonim válasza:
14. Egyszerűen ne menj bele, nem kötelezhet rá. Az én orvosom pl szöges ellentéte a tiednek. Az oltást is megtiltotta egyenesen.
16/16 anonim válasza:
A legegyszerűbb válasz az, hogy manapság szinte mindegy miben halsz meg azt korona okozta véletlenül sem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!