Hová tűnt az influenza?
"Erre a kedvenc válaszom az hogy azért nincs influenza mert hordjuk a maszkot meg távolságot tartunk egymástól,és azért van kovid mert nem hordjuk a maszkot és nem tartjuk be a távolságot."
Eddig tökéletesen egyetértek.
"Van influenza csak azt a kovidosok közé sorolják"
Ezzel nem értek egyet, de nem kezdem vitatni, mert reménytelen. Egyes csoprtokra semmilyen észérv nem hat.
"...mert így a birkákat bent lehet tartani az ólban..."
Azt magyarázd meg nekem, hogy miért jó a hatalomnak, ha a birkákat benntartják az ólban? Senki sem lesz birka attól, ha ólban (járványügyi korlátozások között) tartják. Arra ott a köz(kormánypárti)média. A nem birka és a birka is csak mérges lesz az ólban.
És a birkák az ólban nem legelnek, nem nő a gyapjuk, amit le lehetne nyírni. (Az emberek nem termelnek, nem fogyasztanak, nem növelik a vagyonosok vagyonát.) Szóval miért csinálna a hatalom ilyen hülyeséget, ha nem lenne muszáj???
Ezzel nem értek egyet, de nem kezdem vitatni, mert reménytelen. Egyes csoprtokra semmilyen észérv nem hat."
Te miről beszélsz ?nyíltan megmondta müller h akiben kimutatják a kovidot és meghal annak bármilyen betegsége is volt automatikusan kovidos áldozatnak nyilvánítják
"Azt magyarázd meg nekem, hogy miért jó a hatalomnak, ha a birkákat benntartják az ólban? Senki sem lesz birka attól, ha ólban (járványügyi korlátozások között) tartják"
Ezen még magyarázni kell valamit?!Konkrétan az összes ember jogfosztott lett,még a szabad levegővételt is elvették tőlünk.Az én szemem sem mikroszkóp,a tied sem az ,mostantól akkor dobják be ellenünk ezt a láthatatlan korlátozó járványkártyát amikor kedvük tartja.Mellesleg meg lesz a haszna annak h a "birka nem legel" majd figyeld meg kikhez kerül a sok bezárt bolt,étterem stb vagy h kik fogják "kisegíteni " uzsorakamattal a újranyitókat...
#7 Lidlpú
Csak erre az egyre válaszolok, mert ez kapcsolódik a kérdéshez. (A többire is vannak érveim, de nem töltöm vele az időt, mert már számtalanszor leírták őket ezen a fórumon, hiába.)
Csak azokat az elhunyt influenzásokat sorolják a COVID-os halottak közé, akik
influenzások
ÉS
kimutatták a szervezetükben a SARS-2 vírust
ÉS
meghaltak.
Józan gondolkodás szerint,
- a súlyos tüdőkárosodást és egyéb szervi betegségeket okozó, jelenleg alig gyógyítható COVID-ban
sokkal többen halnak meg a mindkét betegséggel sújtott csoporton belül,
- mint az influenza miatt, aminek a ritkán fellépő baktériumos szövődményei az esetek döntő többségében jól kezelhetőek antibiotikummal.
Ezért lehetnek olyan influenzás COVID-osok, akik az influenza miatt halnak meg, de a csoport összhalálozásához képest nagyon kis számban.
Nagyon hosszú mondatok. Menni fog?
Nem tűnt el. Mi voltunk már influenzások, covid teszt negatív lett. Az oltást utána nem sokkal megkaptam. Jelenleg a párom megint beteg, de most covidos. Nem csak influenzaszerű tünetei vannak.
Nem tűnt el az influenza, csak annak most nincs hírérteke és kevesebb az influenzás a fokozott higenia és a maszkviselés és a korlátozások miatt. A covid pedig jobban terjedne ha nem lenne a fokozott higenia és a maszkviselés és a korlátozások. Nem értem ebbe miért kell többet belelátni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!