Müller C. mai bejelentésekor azt mondta, hogy itthon mindenki koronahalott, akinek kórelőzményében szerepel a fertőzés. Lehetséges az alábbi?
Aki veszi a fáradtságot és megnézi, láthatja, hogy amikor elkezd növekedni az aktív betegek száma, akkor kezd el csökkenni a halálozási arány! Nem tűnik logikusnak!
Amikor pedig csökken a betegek száma, akkor növekedésnek indul a halálozási arány. Hogy van ez?
Hát úgy, hogy jóval többen betegek, mint ahányat megtalálnak. Viszont, akit nem találnak meg, az nem lehet súlyos beteg, nem hal meg és nem kerül a halottak statisztikájába. A halottak viszont nem tudnak rejtve maradni. Valójában a halálozási arány nagyjából mindig ugyanakkora, és alacsonyabb a statisztikákban szereplőknél. Az országok közti különbség többé-kevésbé a feltalált pozitív és a rejtve maradó pozitív esetek arányából adódik.
A halálozási arány függ a kórházak leterheltségétől is. Ami függ attól, hányan lesznek betegek. Ami függ attól, hányan nem tartják be a szabályokat.
Vagyis, főleg a mi viselkedésünktől függ a halálozási arány.
13
És függ az oltottak számától, mivel velük van tele a kovidosztály, ezért leterhelt az egészségügy.
"És függ az oltottak számától, mivel velük van tele a kovidosztály, ezért leterhelt az egészségügy."
Erre csak annyit lehet mondani, hogy egy hülye konteós vagy.
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy arra az időszakra, amikor szintén tele volt a kovidosztály (tavaly november), de még egy darab oltott nem volt, milyen frappáns teóriád van
Az én forrásom titkos. Ajánlom járj utána, nekem úgysem hinnél.
Pl: orvosok, kovidos osztályokon dolgozók, ott lévő betegek...
Természetesen titoktartást irtak alá, de fogsz találni bőven informátort.
:DD
Ott dolgozik a bátyám, hülyegyerek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!