Belátható időn belül ott fogunk tartani, hogy tök egészséges embereket, akiknek jól működik az immunrendszere, és nem kapták el a kovidot, megbélyegzik, kirekesztik, személyéségi jogait korlátozzák, csak azért mert nem kér egy olyan vakcinát, amiről keveset tudunk, a hosszútávú mellékhatásai pedig gyakorlatilag ismeretlenek. Gratulálok! Valóban pandéria van, úgy hívják hogy idiótizmus.
2021. márc. 28. 15:11
12/35 anonim válasza:
Nem fogom.
Beoltatnám, de az egészségügyből nem kérek, hogy én menjek oda. 5 éve a bevertem a lábam és nem láttak el, hazajöttem és elmúlt magától, jegeltem. A nővérnek állt feljebb, hogy háziorvostól kéne beutaló. Mondom neki ember itt lakok a kórház mellett, egyrészt nem tudom, mi a menete, másrészt hova szaladgáljak rossz lábbal.
Ha kijönnek házhoz és beoltanak, vállalom, nem vagyok oltásellenes, csak ez a kórházasdi ne lenne.
2021. márc. 28. 15:24
13/35 everlight válasza:
Seftiben kifejlesztett méregre nincs szükségem
2021. márc. 28. 19:34
14/35 anonim válasza:
Miért igen, mert vírus ellen nincs gyógyszer csak a megelőzés ad esélyt.
2021. márc. 28. 19:45
15/35 anonim válasza:
Nem. Ha nem kötelező az oltás, márpedig nem az, akkor mindenkinek jogában áll eldönteni. Fiatal vagyok, engem elvinni nem fog, ha beoltanának attól még másokat ugyanúgy megfertőzhetnék, ezért a világon semmi értelmét nem látom.
A kártyával való megkülönböztetés pedig, amire készülnek, a legsötétebb fasiszta időket és módszereket idézi, és a legegyértelműbb bizonyíték arra, hogy a jogállamnak hazudott államforma valójában nem is az, és sosem volt az.
2021. márc. 28. 19:48
16/35 anonim válasza:
Beoltatom, mert allampolgari kotelessegemnek erzem,ha sokan nem oltjak be magukst, nagyon durvan el fog huzodni a jarvany.
Illetve szeretnek lassan utazni is.
26/F nincs semmi betegsegem, egyszer atestem a covidon.
2021. márc. 28. 21:17
17/35 everlight válasza:
16,Beoltották a lakosság 20 százalékát,mégse változnak a számok,akkor minek oltassam be magam.
2021. márc. 28. 21:23
18/35 anonim válasza:
Nincs szükségem rá, főleg hogy az összes méreg. Tuudooom, tudom, buta vagyok, meg vírustagadó, meg gődény fanatikus.
2021. márc. 28. 21:59
19/35 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy 20% kevés ahhoz, hogy jelentős változás legyen, 40-60%-nál lehet kimutatni majd az oltás hatásosságát. Sajnos az új mutáns gyorsabban terjed, és mivel a fiatalabb korosztály nincs még oltva, nm csoda a körükben tapasztalható magas fertőzésszám.
2021. márc. 28. 22:24
20/35 anonim válasza:
Természetesen igen. Minél többen immunok leszünk,annál hamarabb lesz vége a pandemiának.Különben is,a covid-19 veszélyes következményekkel járhat.Magyarországon meg különösen rossz a helyzet, Europában itt van a legtöbb napi új fertözöttség, és halálozási arány. Az eg.ü. ellátás meg nagyon gyenge.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!