Miért hisznek az emberek ezeknek a kilóra megvett álvirológus celeborvosoknak?
Figyelt kérdés
Az egyik növénybiológus, a másik kardiológus, a harmadik állatorvos, de mindegyik osztja az észt. Az intézményeik bevételének jelentős része a gyógyszergyárak támogatásából van, imádnak szerepelni játszani az agyukat, fontoskodni, miközben teljesen más a szakterületük. Mégis a többség nekik hisz a józan ész helyett, holott egy pici gondolkodással rögtön észre lehetne venni az ellentmondásokat. (Bár ahhoz gondolkodni is kellene, de minek ha megmondják hogy mit gondoljunk.) Az igazi szakembereket, akiknek más a véleményük, mint a politikusok elvárnak pedig cenzúrázzák és lejáratják. Őket nem is nagyon lehet hallani, pedig érdemes lenne mindkét oldalt meghallgatni és a kettő közt egy értelmes középutat választani.2021. márc. 26. 20:08
1/7 anonim válasza:
Ami azt a bizonyos arany középutat illeti, azt neked sem sikerült megtalálnod.
2/7 anonim válasza:
Ki kilóra megvett celeborvos?
Ki az igaz szakember szerinted?
3/7 anonim válasza:
Ajj az elsőnek véletlenül pirosat nyomtam...zöld akart lenni, mindegy. Bocs.
5/7 anonim válasza:
Nyilván azok szerepelnek, akiket a tévék megkeresnek, én sem bírom mindegyiket, de nem mondanak hülyeséget.
6/7 anonim válasza:
"Az igazi szakembereket, akiknek más a véleményük"
A Gődényék bandája az "igazi szakemberek"?
7/7 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Mindenféle "német virológusnak" hisznek, ahelyett, hogy szakembereknek hinnének. Volt először a nincs vírus, utána a fizetnek érte, aztán a férges maszk, aztán a mikrocsipp, aztán a fél éven belüli halál, aztán a meddőség... annyi gyökér összeesküvés hogy hihetetlen. És az emberek inkább hisznek ezekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!