Szerintetek ez vicc vagy tényleg komoly: miért akadnak ki egyesek azon, hogy a koronavírus elleni oltást, most gyerekeken tesztelik?
"#40 Kamu Nem voltam kamu."
Tényleg beoltatnám a gyerekeimet. Ez társadalmi érdek, és és az ő érdekük is.
"Egy épeszű anya se tenne ilyet a pici gyerekeit kísérleti patkánynak megtéve."
Apa vagyok, de a feleségem is egyetért ezzel. Ne patkányozd azokat a gyerekeket, akiknek sokat köszönhet majd a világ. Ha rajtad múlva, tíz év múlva is maszkban járhatnánk.
#51 Azzal veszélyezteted a gyerekeidet amivel akarod. Egy olyan nátha ellen amit a gyerekek észre se vesznek.
De ha az oltás után rákosak,autoimmun betegek lesznek a kísérleti vegyianyagoktól amik benne vanna, ne sírj!
Aki inkább kísérletezik a gyerekén, vagy önmagán egy SARS vírussal, mint egy vakcinával, annak is hajrá, már készítik a Darwin-díjat!
Izraelben már folyik a 6 hónaposnál idősebb gyereke oltása probléma nélkül. Itthon a 24 hetesnél előrehaladottabb terhes-, illetve szoptatós anyánkál engedélyezték a Pfizert, ugyanezt a nyugati országokban is már engedélyezték.
Az mRNS soha, semmilyen sejtben nem kerül a sejtmagba, így a DNS-ünk közelébe sem.
#51 Én is oltatom a gyerkeket, eddig minden kötelezőt, és ajánlottat megkaptak, szinte soha nem betegek. Tavalyelőtt nyáron a calici is rajtuk átszaladt 1 nap alatt, mi a párommal csücsültünk a mosdóban lavórral a kezünkben én 2 napig, párom 3-ig. A két iskolást még egyszer sem kellett betegség miatt itthon tartani.
A Pfizer oltást updatelni kellene a brazil, és indiai variánsra is, de egyébként bíztatóak az eredmények Izraelben.
Neked is ajánlom Hamvas Béla: A Láthatatlan történet: A Vízöntő esszéjét. Ne bánd, ha lepontoznak, nem a pontokért vagyunk itt. Lassan a "csak oldasók" is rájönnek, hogy a pontozás alapján egyáltalán nem lehet megítélni, hogy mennyire hiteles az információ, amit olvas. Majd ő eldönti. Vagy nem. Mindegy.
A lényeg, hogy olvasd el az esszét, és megérted, mi miért történik. Miért pontoznak le jó válaszokat, hiteles információkat. Engedd el, mindegy ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!