Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ez vicc vagy...

Szerintetek ez vicc vagy tényleg komoly: miért akadnak ki egyesek azon, hogy a koronavírus elleni oltást, most gyerekeken tesztelik?

Figyelt kérdés
Miért, a gyerekeknek adandó védőoltást kin kéne letesztelni: a 80 éveseken? Vagy mit hisznek páran, hogy gyerekeket csak úgy oltani lehet, ha előtte nem tesztelték rajtuk az oltást? Az eszem megáll, hogy mennyi ember fennakad ezen.

2021. márc. 26. 01:18
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
13%

"#40 Kamu Nem voltam kamu."

Tényleg beoltatnám a gyerekeimet. Ez társadalmi érdek, és és az ő érdekük is.

"Egy épeszű anya se tenne ilyet a pici gyerekeit kísérleti patkánynak megtéve."

Apa vagyok, de a feleségem is egyetért ezzel. Ne patkányozd azokat a gyerekeket, akiknek sokat köszönhet majd a világ. Ha rajtad múlva, tíz év múlva is maszkban járhatnánk.

2021. márc. 29. 06:47
 52/60 anonim ***** válasza:
67%

#51 Azzal veszélyezteted a gyerekeidet amivel akarod. Egy olyan nátha ellen amit a gyerekek észre se vesznek.

De ha az oltás után rákosak,autoimmun betegek lesznek a kísérleti vegyianyagoktól amik benne vanna, ne sírj!

2021. márc. 29. 09:26
 53/60 anonim ***** válasza:
32%

Aki inkább kísérletezik a gyerekén, vagy önmagán egy SARS vírussal, mint egy vakcinával, annak is hajrá, már készítik a Darwin-díjat!

Izraelben már folyik a 6 hónaposnál idősebb gyereke oltása probléma nélkül. Itthon a 24 hetesnél előrehaladottabb terhes-, illetve szoptatós anyánkál engedélyezték a Pfizert, ugyanezt a nyugati országokban is már engedélyezték.

Az mRNS soha, semmilyen sejtben nem kerül a sejtmagba, így a DNS-ünk közelébe sem.

#51 Én is oltatom a gyerkeket, eddig minden kötelezőt, és ajánlottat megkaptak, szinte soha nem betegek. Tavalyelőtt nyáron a calici is rajtuk átszaladt 1 nap alatt, mi a párommal csücsültünk a mosdóban lavórral a kezünkben én 2 napig, párom 3-ig. A két iskolást még egyszer sem kellett betegség miatt itthon tartani.

A Pfizer oltást updatelni kellene a brazil, és indiai variánsra is, de egyébként bíztatóak az eredmények Izraelben.

Neked is ajánlom Hamvas Béla: A Láthatatlan történet: A Vízöntő esszéjét. Ne bánd, ha lepontoznak, nem a pontokért vagyunk itt. Lassan a "csak oldasók" is rájönnek, hogy a pontozás alapján egyáltalán nem lehet megítélni, hogy mennyire hiteles az információ, amit olvas. Majd ő eldönti. Vagy nem. Mindegy.

A lényeg, hogy olvasd el az esszét, és megérted, mi miért történik. Miért pontoznak le jó válaszokat, hiteles információkat. Engedd el, mindegy ;-)

2021. márc. 29. 17:34
 54/60 anonim ***** válasza:
72%
Amit ennyire nyom a média, nem ártana kicsit gyanakvónak lenni. Ezt már mentős ismerőseim mondogatják.
2021. márc. 29. 17:44
 55/60 anonim ***** válasza:
13%
#54 Jaja! Árvíznél is gyanús, ha mentőcsónakot osztogatnak! Ezt a vízimentők mondták. Mentő ilyet nem mond, amikor napi 120 hívás van...
2021. márc. 29. 17:48
 56/60 anonim ***** válasza:
48%
Majd eldönti mindenki hogy egy felsőlégúti betegség vagy egy új oltás a nagyobb kockázat.
2021. márc. 29. 21:42
 57/60 anonim ***** válasza:
Jaaa hogy Izraelben..... Értem 😃😃😁😁😁🤭🤭🤭🤭🤭
2021. márc. 30. 05:50
 58/60 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy nem kell senkit sem meggyőzni. Nem is értem mit akartok itt bizonygatni?! Adasd be, mindenkinek! Köszönjük, legalább ha meglesz a 2,5 millió, minket már békén hagynak. 😘
2021. márc. 30. 05:51
 59/60 anonim ***** válasza:
0%
58. Nem fognak, sajnos. Nekünk kell lépni valamit lépni, létre hozni egy no-go zónát, aztán talán ők is elgondoznának, ha fognánk magunkat, s egyszerűen nem fizetnénk tovább a TB-t, különféle EÜ hozzájárulásokat.
2021. márc. 30. 16:41
 60/60 anonim ***** válasza:
De hogy is nem.....
2021. márc. 31. 05:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!