Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek ez vicc vagy...

Szerintetek ez vicc vagy tényleg komoly: miért akadnak ki egyesek azon, hogy a koronavírus elleni oltást, most gyerekeken tesztelik?

Figyelt kérdés
Miért, a gyerekeknek adandó védőoltást kin kéne letesztelni: a 80 éveseken? Vagy mit hisznek páran, hogy gyerekeket csak úgy oltani lehet, ha előtte nem tesztelték rajtuk az oltást? Az eszem megáll, hogy mennyi ember fennakad ezen.

2021. márc. 26. 01:18
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
64%

Na okos tóbiások! Az hogy valaki nem fossa össze magát a vírus miatt, az nem azt jeleneti, hogy tagadja! (Ez ilyen zsidesz gondolkodás, mikor más valaki véleménye, akkor kígyót békát kiabálunk rá).

Segítek 1 kicsit; az az oltás, amikor a kórokozót/baktériumot kitenyésztik, legyengítik és azt kapod te. A szervezet pedig ellen anyagot termel. Az oltások közül a kínai ilyen, a többi nem. Mondjuk a kínaival is vannak fenntartások.....

A többi oltás RNS, szintetikus anyag, ami beépül a DNS-be. Nyugodtan olvassatok utána. Ez ebben a formában nem oltás!

A másik, bírom az ilyen dumát "sportoló vagyok" 🤭😃😃😃😃 hűha, akkor mi van? Mit sportolsz? Meg zabálod a biotech szeletet.... Én nem sportolok, de eszek rendesen, mindent, nem verseny súlyt tartok és nem is nézek ki úgy, mint 1 anorexiás futó (sportoló) de egy nátha nem is dönt ágynak. És igen, én is átestem rajta, na akkor mi van?! Eszek vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, megyek levegőre, nem rettegek és élem az életemet. (Majd elfelejtettem, multinál dolgozok és igen 1000 ember jön vásárolni)

2021. márc. 27. 05:57
 32/60 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem kísérleteznek gyerekeken, akkor a gyerekek nem kaphatnak oltást. Akkor viszont az óvodák, iskolák gócpontokká válnak, a gyerekek is megszenvedik a betegséget. Ha iskolákat zárnak be, az a családoknak akkor is gondot okoz, ha az adott család nem kapta el a betegséget. És akkor adódik a kísérlet.
2021. márc. 27. 08:32
 33/60 A kérdező kommentje:
31: tudtad, hogy az oltas a virusok es nem a bakteriumok ellen van? 😂😂😂
2021. márc. 27. 10:26
 34/60 A kérdező kommentje:
De egyebkent egyetertek.
2021. márc. 27. 10:26
 35/60 anonim ***** válasza:
19%

Meglehetősen sok egészségügyi tanulmánnyal a hátam mögött én azt mérlegelem, hogy vajon kísérletezzek-e a gyerekemmel, hogy a vírusfertőzés mit tesz vele? Sajnis nem tudtam megakadályozni, hogy mindhárman elkapják. Egyelőre(!) úgy néz ki, hogy nagyon enyhe tünetekkel átvészelték, de ki tudja, hogy milyen hosszú távú rombolást végzett bennük ettől függetlenül.

Az eddig is használt, gyerekeknek adott vakcinákat ismerem, és nagyon kevés gyermeknél tapasztaltunk akár közepesen súlyos "mellekhatást" az oltásokkal összefüggésben, viszont a bárányhimlő, kanyaró óriási pusztítást végez a szervezetükben, ha nem oltottak. Ezt sajnos egyre gyakrabban látom.

A vakcinákat azért is tesztelik először felnőtteken, hogy a fiatalabb korosztály oltása minél biztonságosabb legyen.

A gyerekek oltását pedig csak azután kezdik meg, miután sok százezer felnőtt oltási adatai nem mutatnak problémát. Akkor is a legmagasabb fokú biztonság a prioritás.

Én úgy gondolom, hogy az "élő" vírus komoly gondokat okozhat egy gyerekben, sokkal nagyobbat, mint a specifikus tüskefehérje, ezért egyáltalán nem tartom etikátlannak, vagy veszélyesnek a Pfizer oltását gyerekek esetén.

Egyelőre azért nem vennénk rész önkentesként a tesztekben, mert a kezdeti dózisok szinte biztos, hogy nem fognak megfelelő védelmet biztosítani. Én megvárnám a megfelelő dozírozási eredményeket, utána oltatom a gyerekeimet.

2021. márc. 27. 10:35
 36/60 anonim ***** válasza:
0%

Úgy ceszem észre, itt a legtöbben lepontozzák az egészségügyesek kommentjeit. Ezek szerint egészségügyi kérdésekben hatalmas az önbizalma az embereknek. Ez minde remek is lenne, ha nem emberéletek múlnának a korrekt információkon.

Az intenzíven is 30%-ban azok fekszenek éppen, akiknek az önbizalmuk nagyobb volt a tudásuknál. És ezen semmit nem változtat, hogy itt lepontoznak-e valakit, vagy nem.

Elgondolkoztatok már azon, miért oltatta magát önkent az összes egészségügyes? Nem csak itthon, hanem mindenhol a világon? Gondolom őket mind lepontozzátok, mert ők mind ostobábbak, mint ti :D Nyilván.

Igazából nem baj ez! Tulajdonképpen 80%-ban azok halnak meg most, akiknek az intelligenciája a béka fenekénél van. Nem is tudom, de a szívem mélyen nem sajnálom annyira.

Hajrá önbizalommal telt, nagy tudású internet tudós! Pontozz le! :D

Találkozunk az SBO-n! Ne felejts el bocsánatot kérni a családodtól, és azoktól, akik miattad szintén oda kerülnek! ;)

2021. márc. 27. 12:35
 37/60 anonim ***** válasza:
87%
Én meg úgy veszem észre, hogy minden második ember a gyk-n egészségügyis, akinek r*hadt sok ideje van itt lógni és hitelesebbnél hitelesebb statisztikát megosztani, pl. "Az intenzíven is 30%-ban azok fekszenek éppen, akiknek az önbizalmuk nagyobb volt a tudásuknál." vagy "80%-ban azok halnak meg most, akiknek az intelligenciája a béka fenekénél van".
2021. márc. 27. 14:57
 38/60 anonim ***** válasza:
33%
#35: Megnyugtatlak, sehol sem oltanak "élő" koronavírust tartalmazó vakcinával.
2021. márc. 27. 16:20
 39/60 anonim ***** válasza:
79%
Hát nekem is fura, hogy ennyi ráérő egészségügyis van itt, miközben állítólag majd bele halnak a pándémiába...
2021. márc. 27. 16:47
 40/60 anonim ***** válasza:
22%
Két gyerekem van: 3 és 1 évesek. Ha lehetne, vinném őket tesztelni is, de amint lehet, mindenképpen beoltatom.
2021. márc. 27. 19:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!