Szerintetek ez vicc vagy tényleg komoly: miért akadnak ki egyesek azon, hogy a koronavírus elleni oltást, most gyerekeken tesztelik?
"Nem is kevés emberről tudok..." Küldhetnél nekem egy listát akkor akkár úgy is, hógy kódolod a neveket, feltűnteted a halál idejét és okát, valamint az illető alapbetegségeit...
8-as: egyetértek. És bár lehet provokatívnak tűnik a kérdésem, valahogy eszembe jut, hogy minden oltást és sok gyógyszert le kellett tesztelni gyerekeken is, és nem csak úgy van ez, hogy összeöntenek valamit, mad nézik, hogy a gyerek belehal-e vagy sem.
#10: EGYETÉRTEK!
Az meg a másik dolog, hiába jó a teszt xy-nál, lehet z meg belehal..
Hlye,aki orosz rulettezik a saját testével és nagyobb az esélye, ha inkább az immunrendszerét erősíti semmint az egészségét mérgezi mesterséges anyagokkal!
Én nyáron, amikor 30 fok volt elkaptam, pedig napi szinten sportolok, és szedek mindenféle vitamint.
Plusz nem gondolom, hogy egy legyengített vírus, vagy egy protein spike veszélyesebb lenne, mintha az egész vírust kapnád meg egybe becsomagolva. Ez egy mindenki számára új helyzet, nem volt még ilyen, hogy megjelent egy járvány, és 1 évre rá már 100 milliókat beoltottak rá. De hidd el, ha most nem oltanának, a helyzet csak ennél is súlyosabb lenne. Így is rengetegen meghalnak amiatt, mert koruknál fogva még nem jogosultak a védőoltásra. Nekünk a szomszédunk anyukája a rossz adminisztráció miatt lemaradt az oltásról, elkapta a vírust és 2 hétre rá belehalt sajnos.
Kérdező! Akik nem gondolják veszélyesnek, azokat úgysem érdekli mit mondasz, én már feladtam ezt a felesleges küzdelmet. Hiába mondom, hogy tudok olyan 50-es vírustagadóról, aki elkapta és belehalt, hát nem védte meg a hite.
Aki nem hisz a kutatóknak, orvosoknak, sőt, azoknak sem, akik egészséges és fiatal rokonukat vesztették el...Nem lehet velük mit kezdeni.
Arról nem is beszélve, hogy nem csak a halál rossz ám, hetekig, hónapokig kórházban feküdni, netán gépre kerülni és ha szerencsés is vagy, mert túlélted, rehabilitálódni sem jó móka és kellemes élmény.
Ilyen ismerősöm is van, fiatal, egészségesen élt, 1 év lesz, mire felépül, de legalább túlélte...
Szerintem az a "vicc", hogy korábban terheseknek nem ajánlott vakcinákat most bátran ajánlják nekik..
Akiben van anyai ösztön és szeretet, az tuti nem kísérletezik magán + magzatán.
Igen, veszélyes a vírus is, de szerintem veszélyesebb a vak-cina!
""Nem is kevés emberről tudok..." Küldhetnél nekem egy listát akkor akkár úgy is, hógy kódolod a neveket, feltűnteted a halál idejét és okát, valamint az illető alapbetegségeit..."
Mert szerinted aki hozzájut ilyen adatokhoz meg merné tenni hogy küld? Perpillanat em csak kirúgnák és felfüggesztettet kapna....
Erre nincs válasz. A legtöbb ember szeretné, ha biztonságos oltást kapna a gyereke. Nem is csak erre, minden betegségre, ami veszélyes lehet rá. Ahhoz kell kísérlet. Aztán mindenkiben megszólal a szülő (bennem is, pedig nincs gyerekem),éa elképzeli, hogy a kísérlet lényege, hogy ott derüljön ki, ha gáz van. Senki nem tenné ki ennek a gyerekét a világ összes pénzéért sem. És szerintem ha valaki szülő lesz, vagy van benne szülői ösztön, akkor minden gyerekkel szemben kicsit szülőnek érzi magát. Plusz azonnal asszociál a saját gyermekére.
Ezért vannak ezen kiakadva, érthető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!