Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A természetes úton megszerzett...

A természetes úton megszerzett covid immunitás többet ér mint a vakcinák által megszerzett?

Figyelt kérdés

25 vagyok Már 5 napja elkaptam valószínűleg a vírust igazából más tünetem nincs csak minden nap lázas vagyok (izzók mint a kalyha főleg este)és kohogok nincs szaglasom és nincs étvágyam

Családom a második hullám alatt novemberben szinte teljesen megfertőződött ők immunisak azt hittem enis átmentem rajta de nagyot tévedtem most várom meddig tart holnap lesz tesztem is.

Bevallom oltatni nem nagyon akartam szóval lehet ez a sors keze kártyát legalább kapok ugyan úgy és a védettség is ugyan annyi ideig van mint a vakcinával?

2021. márc. 22. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az eddigi adatok alapján az oltás sokkal tartósabb védettséget ad.
2021. márc. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!