Proteus mirabilis baktérium a terhesség végén. Valakinek volt ilyenje? Mit javasolt az orvos rá? 37. hkm
Nálam a 34/35. héten derült ki, kaptam tüdőérlelő injekciókat, majd 36 hetesen antibiotikum kúrát írt fel az orvosom.
38 hetesen programozott császárral megszületett a kisfiam, aki egyből a PIC-re került, többször le kellett szívni a tüdejéből a váladékot, 1 hétig inkubátorban volt, és a tőlem 'hozott' fertőzés miatt antibiotikumot kapott.
Nálam végül ez lett az eredménye, amit az orvosom mindvégig szépen titkolt, a kora osztály főorvosa mondta el végül mi, miért történik :)
Azóta egészséges, 15 hónapos fiam van hálistennek :)
Remélem veletek is minden rendben azóta!
Igazából rengeteget jártam wc-re, de tényleg szabályosan 5-10 percenként, bár ezt be tudtuk annak, hogy a baba nyom.
Sok volt a magzatvizem, de ezen kívül más nem volt..
Köszönöm!
Örülök, hogy minden rendben lett végül. :) Minden jót!
Elnézést a késői válaszért. Végül is 40+5 naposan indítottak, de természetes uton hoztam világra a kislányomat. Antibiotikumot kaptam infuzion keresztül a vajúdás alatt az oxitocin mellé. Azt mondták, tüdőgyulladást okozhat a kicsinek ez a baci, igy figyelni kellett rá pár napig jobban, de semmi gond nem volt es a 4.napon hazaengedtek minket.
Mindenkinek jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!