Szerintetek lesz 4. hulláma a koronavírusnak Magyarországon?
"van egy csomó vakcina,mégsem hívják be az embert oltásra,amikor már ezer éve regisztrált!"
Neked kell időpontot foglani. Akkorra ami Neked jó, oda, ami közel van és arra a vakcinára, amit szeretnél.
Ez a normális módszer. Nem az, ami az elején volt, hogy a háziorvosok hivogatják az embert telefonon.
Kedves 32/33-as válaszoló!
"Én már számítok rá hogy szeptemberben beadatom a harmadik oltást és fölhúzom a maszkot nehogy a sok oltatlan megfertőzzön."
Elárulom neked (ha még nem tudnád), az oltott ugyanúgy fertőz és fertőződik. Egy oltott is simán megfertőzhet egy oltatlan, és lehet hogy az oltott tüneteket is fog produkálni, amíg az oltatlan tünetmentesen átesik a víruson, mert jó az immunrendszere.
Hányás-hasmenéses vírus ellen is beoltatod magad? Vagy attól a vírustól nem félsz ennyire, mert azt nem nyomatják ennyire a médiában?
Nem kéne egyből megszólni azt, aki vmilyen okból nem kér az oltásból!
Ha te igény tartottál az oltásra, az a te saját döntésed!
Tünetmentesen kevés ember esik át rajta.
Nem tudom, hogyan definiáljátok a "jó immunrendszert"... bááár igazság szerint de, a reklámok alapján de, tudom.
A jó immunrendszer nem jelenti azt, hogy nem lesz tünete a fertőzéseknek, hanem azt jelenti, hogy gyorsan, de ami ennél fontosabb, megfelelő erősséggel reagál, nem alakul ki citokinvihar, nem lesznek brutál gyulladások, nem alakulnak ki akár átmeneti autoimmun folyamatok (amitől szívizomgyulladás, fülzúgás stb alakul ki), vagy autoimmun betegségek.
Amúgy én még nátha ellen is oltatnék, ha létezne rá oltóanyag, mert az emberi immunrendszer nem egy túlzottan megbízható valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!