Szerintetek lesz 4. hulláma a koronavírusnak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha igen mikor lesz szerintetek?2021. márc. 21. 13:00
A kérdező szavazást indított:
Nem lesz már negyedik hullám
Lesz és augusztusban kezdődik el
Lesz és szeptemberben kezdődik el
Lesz és októberben kezdődik el
Lesz és novemberben kezdődik el
Lesz, csak később
Lesz még ötödik hulláma is Magyarországon
84 szavazat
1/38 anonim válasza:
Lesz, legkésőbb a nyaralások után.
3/38 anonim válasza:
Kérdezd meg az Orbánt ő napra pontosan meg mondja!
4/38 anonim válasza:
Lesz a SARS-COV 3 személyében.
5/38 anonim válasza:
Vakcináció sebessége és mutáció függvénye. Ehhez meg nincs varázsgömbünk.
6/38 anonim válasza:
Nem lesz, szerintem. De, hozzáteszem laikus vagyok.
7/38 anonim válasza:
Átoltottságról Orbán azt mondta, hogy egy hétvége alatt beoltanak több millió embert.
Csak azt nem tudjuk, hogy ez melyik évben lesz majd...
8/38 anonim válasza:
Ősszel kezdődik a 4. hullám, júniustól augusztusig nyári szünetet tart, hogy Lölő szállodáiban elverhessék az emberek a pénzüket
9/38 anonim válasza:
Igen, de le lesz tagadva.
Minden a legnagyobb rendben, nincs itt semmi látnivaló.
Nicsak, mennyi embert beoltottunk, hogy ezek mégis halnak, hát az csakis a rossz oltás miatt lehetnek (pfizer ≈ Soros, stb. )
10/38 anonim válasza:
Szerintem több "hullám" is lesz, de a kérdés inkább az, hogy mekkora, vagy pontosabban mi is a "hullám"?
Az influenza esetén szezonról beszélnek, de igazából kérdés miben más az, mint a hullám azon kívül, hogy jellemzően adott hónapokra szokott esni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!