Szerintetek lesz 4. hulláma a koronavírusnak Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha igen mikor lesz szerintetek?2021. márc. 21. 13:00
11/38 anonim válasza:
Ha ez a nyavalyás vírus ilyen ütemben mutálódik, talán lesz 4. hullám. és talán utána eltűnik a süllyesztőben. A nyári hónapokra valóban elcsendesedik, min ahogy az influenza is el szökött. Ha azalatt sem csökken az oltás sebessége, akkor gyakorlatilag őszre már nem fog lábra állni.
12/38 Manócska1 válasza:
nagyon remélem,hogy nem lesz már
15/38 anonim válasza:
A negyedik, vagy az ötödik hullám már mentális pandémia lesz. Ez az egy év úgy hazavágta az emberek (főleg a fiatalok) lelkivilágát, hogy rengeteg lesz a lelki beteg.
16/38 anonim válasza:
Szerintem olyan lesz, mint az influenza, minden év telén várható lesz a mutálódás miatt, és emiatt minden évben szükséges lesz egy továbbfejlesztett vakcina. Én minden évben beoltatom magamat influenza ellen, mostantól majd covid ellen is. Meggyőződésem, hogy az oltás jobb, mint a betegség.
17/38 anonim válasza:
Ha sikerül elég vakcinát meg lélegeztető gépet beszerezni, akkor itt az országba nem lesz hála a jó istennek.
18/38 anonim válasza:
#17 tudtommal eddig se a lélegeztetőgép hiánya volt a gond, inkább a kezelőké.
19/38 anonim válasza:
Szerintem kb azelőtt lesz az utolsó hullám mielőtt a fideszt leváltják
20/38 krwkco válasza:
Az emberek elmennek majd nyaralni olyan országokba, ahova mindenkit beengednek. (Minket csak olyanokba engednek be.) Viszik a családot, az oltatlan gyerekeket. Ott szépen elvegyülnek a mindenféle népekkel és hazahozzák a világ mindenféle mutációját.
Az oltottak miatt valószínűleg nem lesz olyan magas a halálozás, mint áprilisban, de azért lesz egy újabb, kisebb csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!