Mikor lesz már vége, ha lesz egyáltalán?
Elegem van abból, hogy sehova nem mehetek, mert megtiltották a szüleim. Ők megkapták az oltást, és vígan mennek találkozni a barátaikkal. Én itt vagyok 16 évesen, most kéne élnem a az életemet. Konkrétan az elmúlt fél évben csak a boltba mentem le, párszor bringázni, de ennyi. Nincs semmilyen oltóanyag amivel tudnának minket is oltani, és ezért erre ráfogva nem is engednek el. Az osztályomat alig ismerem, nincs semmilyen élményünk egymással, mert konkrétan többet voltunk online oktatásban, mint rendesben. Elején még buli volt, hogy jajj nem kell bejárni, de már unom, hogy az elmúlt fél évben reggel 8-tól, este 6-ig a rohadt székbe élem az életem és nézem a monitort (nem, amikor játszok, nem zavar, mert közel nem ennyit szoktam játszani).
Hogyha tényleg meg lesz a nyájimmunitás, amit ennyire erőltetnek, mekkora esély van arra, hogy vissza kapjuk a "régi" életünket? Fél, egy vagy öt év akár? Mikor fogjuk eldobni a maszkokat végleg? Mikor lesz az, hogy az emberek nyugodtan, szórakozva elmennek sétálni, élvezik az életet, és nem rohadt stresszben élik a mindennapjaikat?
És igen, tudom, hogy emberek halnak meg, vannak akik elvesztették a munkájukat, családtagjaikat és örüljek, hogy csak ennyi bajom van, de már én is a megőrülés határán vagyok.
Végleg nem fogjuk eldobni a maszkokat, azok majd előkerülnek a következő járványban. Reméljük, az nem lesz olyan komoly, mint a mostani.
Egy kis remény, hogy már végeznek kísérleteket a te kortársaiddal és gyerekekkel is, talán nyáron már titeket is beoltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!