37,2-3-4 a hőmérsékletem. Otthon maradjak inkább v az semmi?
Nekem az alaphőm 36.9-37.2. Koronás volnék? Nem!
Az arcom egyik fele sok napig fájt. Koronás volnék? Nem! Viharos szélben voltam kint.
Ennyire már ne legyenek hipohonderek az emberek, mert erre játszik rá a kormány is.
Az amúgy nem fura, hogy korona előtt az emberek náthasan, influenzásan, hányás-hasmenés virussal mentek dolgozni, meg a beteg gyereket is ugyanúgy vitték iskolaba, oviba. Korona előtt senkit nem érdekelt, hogy kit fertőznek meg. Álszentek az emberek, nem is kicsit.
Egy picit érdemesebb lenne komolyan venni. Túl sok ember van az ismeretségi körömben, akik 2-3 hétig nagyon szenvedtek, páran a lélelgeztető gép elötti "pillanatban" voltak sokáig.
Már rég vége lenne ennek, ha "úgy sincs semmi bajom, csak kicsi láz" tünetekkel nem mennének dolgozni, társaságba, stb az emberek.
Éves szinten ugye kétszer van influenza szezon, amiben több ezren halnak meg. Még sincsen lezárás, szabályok, az ország megállítása, mindenki lesz..rja a betegséget, betegen megy dolgozni..stb.
Miért nem fogják már fel végre az emberek, hogy ez az egész csak politikáról szól? Nem az általuk lefizetett embereknek kéne hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!