Mekkora a max. Elfogadható hőmérséklet AMD Ryzen 5 3600 esetén?
Figyelt kérdés
AC Origins miatt kérdem, mivel 83-85 fokot is eléri, úgy hogy a grafika szinte 0-n van. Tudom, hogy a kalózkodás elkerülése miatt van az AC-ban egy megoldás és ez miatt melegedik jobban. Viszont, nem tudom, hogy akkor melyik a pontos szám, ami felett aggódnom kellene. Random fórumon max 83-at írtak. Előre is köszi a válaszokat.2020. máj. 11. 22:29
1/9 meszike91 válasza:
95 fok. A grafika a videokártyát terheli, nem a procit.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez tuti, hogy 95 fokig nem lehet semmi baj a procival? Elég érzékenyen érínt a téma, mivel régebb nem használtam AfterBurnert stb. és haza vágtam egy i7 6700-at.
2020. máj. 11. 22:43
3/9 meszike91 válasza:
Elvileg magától le is álla gép ha nagyon meleg a proci, mondjuk 85 foknál már ezt is el tudnám képzelni.
4/9 anonim válasza:
Ház jól szellőzik? Processzor pasztázva, rendszerhűtők, processzorhűtő jó? Ryzennél nem normális ez a hőmérséklet.
5/9 A kérdező kommentje:
A proci és a kártya ventin kívül még 4db van a házban + 3 szellőző nyílása van, szűrőkkel, hátul, lent és fent. Minden alkatrész teljesen új.
2020. máj. 12. 12:11
6/9 A kérdező kommentje:
+ elvileg a ryzen procik sokkal hőállóbbak, mint az intelek, gondoltam van valaki, aki tud egy pontos értéket. Weboldalon tény, h 95 fokot ír az AMD.
2020. máj. 12. 12:13
7/9 anonim válasza:
r5 2600 van a gépembe,gyári hűtővel,de MX-4 pasztával a maximum hőfok,amit stresszteszten elértem,75 fok volt.
Véleményem = Pasztázd újra a hűtőt,és nagyon odafigyelve helyezz vissza mindent.
Amúgy gyári pasztával nálam is vígan elérte a 80 fokot a proci stresszteszten.
8/9 anonim válasza:
Jobb minőségű paszta, de az is megoldás ha alulfeszeled a processzort, akkor nem tud annyira melegedni se. processzornál 90 fok alatt egyébként nem szokott akkora gond lenni, videokártyánál meg 80 fok alatt.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a válaszokat. Egy jó kedvezmény miatt előre összerakott gépet vettem, így max. a garancia elveszik. Amint tudok veszek új pasztát és lehet egy jobb proci hűtőt.
2020. máj. 12. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!