Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha annyira veszélyes a COVID,...

Ha annyira veszélyes a COVID, akkor hogy lehet, hogy nem hullanak az utcákon az emberek és cukorbeteg ismerősöm is ágyban kihordta?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek a sportolókkal példálózó cikkek már irritálóan hangulatkeltőek. Mondom mindezt úgy, hogy huszonéves autoimmun beteg vagyok (50 kilóval, nulla mozgással), szóval ha elkapom tuti meg kell benne halnom. Ennek ellenére még én is részben szkeptikus vagyok (vagy inkább csak félelemből nem akarom ezeket a sztorikat elhinni), hiszen 40-es éveiben járó cukorbeteg ismerősöm se halt bele, pár hétig az ágyat nyomta és utána ment is dolgozni.

Azt se értem, hogyha főként krónikus betegek halnak meg benne, akkor ez a jómadár kislány egész életében töltött sportolói vénával miért kényszerül oxigénmaszkra meg sz** állapotban kórházba befekvésre? Valami itt nagyon nem kerek.

2021. márc. 13. 18:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy minden krónikus beteg meghal, csak arról, hogy kisebb eséllyel vészelik át a betegséget. Gondolom a 83 éves nagymamád nem kapta el a covidot. Ezzel együtt neki is lehetett volna esélye túlélésre, csak kevesebb mint egy fiatalabb egészségesnek.

Idősebb ismerőseim egy része átesett rajta kisebb, nagyobb tünettekkel. Csak egy volt, aki nem úszta meg.

2021. máj. 9. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!