Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha annyira veszélyes a COVID,...

Ha annyira veszélyes a COVID, akkor hogy lehet, hogy nem hullanak az utcákon az emberek és cukorbeteg ismerősöm is ágyban kihordta?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek a sportolókkal példálózó cikkek már irritálóan hangulatkeltőek. Mondom mindezt úgy, hogy huszonéves autoimmun beteg vagyok (50 kilóval, nulla mozgással), szóval ha elkapom tuti meg kell benne halnom. Ennek ellenére még én is részben szkeptikus vagyok (vagy inkább csak félelemből nem akarom ezeket a sztorikat elhinni), hiszen 40-es éveiben járó cukorbeteg ismerősöm se halt bele, pár hétig az ágyat nyomta és utána ment is dolgozni.

Azt se értem, hogyha főként krónikus betegek halnak meg benne, akkor ez a jómadár kislány egész életében töltött sportolói vénával miért kényszerül oxigénmaszkra meg sz** állapotban kórházba befekvésre? Valami itt nagyon nem kerek.

2021. márc. 13. 18:42
1 2 3 4
 21/31 everlight ***** válasza:
37%
Szar az egészségügy,mert sajnálták rá a pénzt mind a bal mind a jobboldali kormányok.Továbbá a magyar emberek egészsége eleve nem kifogástalan:Alkoholisták,elhízottak,láncdohányosok,Dél Koreában alig van érvényben korlátozás és lakosság arányosan tized annyi halott sincs.
2021. márc. 14. 20:07
 22/31 anonim ***** válasza:
89%
Az én rokonomról is (öngyilkos lett) halála után derült ki hogy koronás. Egy másik ismerőst tavaly a gyulai körforgalomnál halálra gázolt egy kamion mire megyek be és nézem a halottiját az volt oda írva hogy szintén korona vírus. Nem viccelek, bekerült a helyi lapokba is. Egy 31 éves egészséges csajszi pedig kétoldali tüdőgyusziba halt meg és nincs fent a koronások listáján. Ki érti ezt, mert én már nem.
2021. márc. 15. 00:20
 23/31 anonim ***** válasza:
45%

22

Gondolom, hogy képet nem sikerült készítened, sem más bizonyíték nincs rá.

2021. márc. 15. 00:22
 24/31 anonim ***** válasza:
xd
2021. márc. 15. 00:23
 25/31 anonim ***** válasza:
54%

Kár, hogy még az elemi matematika ilyen keveseknek megy!

Az ISMERT fertőzöttek 3,26%-a hal meg. A valóban fertőzöttek ennél jóval kevesebb %-a, tegyük fel, 0,5% (de "darabszámra" attól még ugyanannyi).

Viszont emiatt az egyes emberek nem biztos, hogy ismernek olyat aki meghalt, mert a 0,5% azt jelenti, hogy átlagosan 200 COVID-ost kellene ismerned ahhoz, hogy 1 halott is legyen köztük!

Ha azt vennéd észre, hogy "hullanak az emberek", az azt jelentené, hogy legalább 10-20%-os a halálozási arány.

De egy közel 10 milliós országban a 17 ezer halott is sok, mert ők előtte kórházban voltak, és hosszú időre lekötötték az eü. kapacitásokat! Akkor is, ha te nem ismerted őket!

2021. márc. 15. 14:26
 26/31 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező! Hogy lehetsz ilyen szemét rossz ember hogy ilyen kérdéseket teszel fel? Ha te lennél ott a covid osztályon akkor behugyozva a félelemtől hogy megdöglesz és fulladva könyörögnél az Istenhez hogy ne dögölj meg! Vagy pedig az egyik hozzátartozód lenne ilyen állapotban akkor nem így beszélnél !
2021. márc. 15. 17:50
 27/31 anonim ***** válasza:
72%

Sajnos, vannak olyan szűk látókörű emberek, akik csak akkor hisznek el valamit, ha ővelük magukkal történik meg.

Ők megrekedtek valahol a kisgyermekkori fejlődés azon szintjén, amikor a gyermek azt hiszi, amit ő nem lát, az nincs is.

De vannak olyanok is, akik gyenge lelkierejük miatt nem tudnak megbirkózni az élet nehézségeivel, ezért tagadásban vannak, abba kapaszkodnak, azokat a híreket hiszik el, amik azt sugallják, nincs is probléma.

2021. márc. 15. 20:19
 28/31 anonim ***** válasza:
32%
Köszönöm a megerősítést 27-es,26-os voltam😊
2021. márc. 16. 07:38
 29/31 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk már ezt a krónikus betegezést... Asztmás vagyok, jól kezelt, és semmivel nem vagyok betegebb, mint bárki más. Reggel és este egy puff, és annyi kell csak. A covid enyhe-mérsékelt tünetekkel ment át rajtam, bő másfél hét alatt. A krónikus beteg nem halálos beteg, lábról leesett állapotot jelent, kérdező!
2021. ápr. 10. 00:52
 30/31 anonim ***** válasza:
Mikor volt szeptemberben a születésnapom megtartva az egyik pizzériában ott volt a 83 éves mamám aki mellesleg cukorbeteg!30 ember de még több emberrel is összevolt zárva,és akkor még nem volt ez az oltás!Ha ennyire igazat mond Győrffy Pál akkor ő neki is megkellet volna halnia,de csodák csodájára él és virul,ezek után nrm tudom hogy én mit hidjek kedves kérdező!! :D
2021. máj. 9. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!