Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha a kézkrémembe belekerült...

Ha a kézkrémembe belekerült szőrszál,az veszélyes?

Figyelt kérdés

Sajnos véletlenül bele került egy szőrszál,valószínűleg a kezemről,ahogy kentem,és csak másnap vettem és észre.

Ha voltak rajta bacik,nem tud elszaporodni a kézkrémben?

2021. márc. 12. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Szőrszál nélkül is belekerülnek a bacik, ezért kell tiszta kézzel belenyúlni, és csak x ideig használni.
2021. márc. 12. 16:53
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez gyógyszertári,tégelyes,nem nyomós.

Így muszáj belenyúlni kézzel,csak nekem elég szőrös a karom,és onnan kerülhetett bele,csak nem vettem észre.

2021. márc. 12. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Eszembe nem jutna ilyen kérdés, ha szőrszálat találnék a krémemben, ami ráadásul az enyém.
2021. márc. 12. 17:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy tégelyes, ezért írtam hogy csak x ideig szabad használni, hiszen muszáj belenyúlni.
2021. márc. 12. 17:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát,elég nagy.

Lejáratra az van írva,hogy július.

2021. márc. 12. 17:20
 6/9 A kérdező kommentje:

Azért írták fel nekem,mert gyakran berepedezik,véresre a kezem,a sok kézmosástól,meg a hidegtől is.

És az alkaromat is bekentem,mert az is száraz volt,gondolom onnan került bele.

2021. márc. 12. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg ennyire hipochonder vagy? Hogy mertél akkor kimenni az ucára a krémért?
2021. márc. 12. 17:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen bacik?! A vegbelunk, na, az bacis. De a kezeden nem nyalkahartya van, nem nyilt sebbe kened. Nem ertem. Inkabb amiatt aggodnanak tobben, mikor nyers csirkes meg tojashejas kezzel fognak ossze dolgokat.
2021. márc. 12. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Kipusztul tőle az egész tégely kenőcs.
2021. márc. 12. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!