Mit gondoltok az alábbi írásról? Ez alapján lehet, hogy a Pfizer-BioNtech vakcinája helyett inkább a Sinopharmét választanátok?
"Ezt támasztja alá kínai kutatók múlt héten megjelent tanulmánya is, amiben kimutatták, hogy a Sinopharm BBIBP-CorV vakcinájával immunizáltak antitestjei hatékonyan közömbösítették a dél-afrikai koronavírus variánst"
Az Astrazenecáról mondták, hogy nem véd rendesen a Dél-Afrikai mutánssal szemben.
Valószínüleg a kínaít kapom majd, bízom benne, hogy jó lesz.
Annyi előnye lehet a Sinopharm-nak, hogy nem csak a tüskefehérjét tartalmazze ezért komplexebb lesz az immunválasz, mondja Letoha meg egyébként Rusvai is.
Egyébként elég baj, hogy ilyen átpolitizált ez a vakcinakérdés, remélem alábbhagy az elbizonytalanítás a Sinopharmmal szemben.
Simán el tudom képzelni, hogy az Európai Gyógyszerügynökség egyszerűen piacvédelmi okokból nem sietné el megadni az EU-n kívüli vakcinák engedélyét. Mi lenne akkor a Curevac-cal meg másokkal?
#13 Szerintem csak elolvasta Letoha Tamás a cikket, miután megjelent, vagy még előtte odaadták neki jóváhagyásra, különben helyreigazítást kért volna, és beperelte volna az oldalt.
Mi alapján nem tartod megbízható forrásnak az Átlátszót?
Amúgy ez is az ő oldaluk:
#14 Az oroszok vakcináját már vizsgálja az EMA:
de a kínaiak még nem ajánlották fel a Sinopharmot vizsgálatra.
Először azt hittem, hogy megfáztam, de aztán lázam lett, és nagyon fáradt voltam. Fájt a karom, a fejem, égett a bőröm, és valahogy nagyon furcsa, rossz íze lett minden kajának. Fulladtam is, nagyon köhögtem, a tüdőmnek is furcsa hangja volt, rengeteget aludtam, borzasztóan izzadtam, de aztán valahogy kijöttem belőle.
Persze hogy jelentkeztem oltásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!