Hüvelyi szülés vagy programozott császárt választanál?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 12:58
1/12 anonim válasza:
Ez nem választás kérdése, orvos dönt, ha úgy alakul.
Ha mégis választani kéne (nekem), akkor szülés.
3x szültem hüvelyi úton.
2/12 anonim válasza:
Az orvos dönti el.
Én személy szerint nem akarnék császárt, akkor sem, ha fizetnek érte!
3/12 anonim válasza:
Nem választás kérdése, de ha rajtam múlna én császárt választanék nem érzem magam elég erősnek ahhoz hogy megcsinálják egy hüvelyi de ha arra kerül a sor akkor úgy nyomom végig
4/12 A kérdező kommentje:
De lehet kérni a programozott császárt!
2021. febr. 18. 14:47
6/12 A kérdező kommentje:
Pécs, Da Vinci klinika
2021. febr. 18. 15:48
7/12 anonim válasza:
Atyauristen, a programozott csaszar egy rendkivul kockazatos es etikatlan gyakorlat. Akkor illik alkalmazni, amikor tenyleg szukseg van ra.
8/12 anonim válasza:
Kedves kerdezo, most megadtad, kiadtad, hol uzik ezt a mindenutt elitelt gyakorlatot.
9/12 anonim válasza:
Ez van a davinci honlapján
CSÁSZÁRMETSZÉS
A szülés módját a család kívánságát is figyelembe véve döntjük el.
Nem semmi!
10/12 A kérdező kommentje:
en ezt úgy értelmeztem hogy ott csinálják a programozott császárt, aztán lehet hogy én értelmeztem félre az internet által...
2021. febr. 18. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!