Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltásról milyen módon...

Covid oltásról milyen módon értesítik az embert, mi történik ha nem tudok telefont felvenni?

Figyelt kérdés

Gyakran nem megoldható, hogy telefonon beszéljek, hívásokat fogadjak napközben.

Az oltás miatt hívni fognak telefonon? Mi történik, ha nem tudom felvenni? Küldenek e-mailt, sms-t?

Most például a hétvégére sms-ben fognak behívni embereket, ez az általános, vagy ez valami rendkívüli új mód?

2021. márc. 3. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk gmailen keresztül értesítették apumat a vakcináról, fel nem hívták
2021. márc. 3. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát oldd meg, a mobiltelefon mozgatható.

Egyébként honnan tudjátok, hogy az sms-t ki küldte, Müller Cecília vagy a vicces kolléga?

2021. márc. 3. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem sokunknak nem megoldható a telefonok fogadása munkaidőben. Volt olyan munkahelyem, ahol tisztatérbe egyáltalán nem is vihettük be a mobilunkat, napi 2 szünetben foghattuk a kezünkbe.

Szóval nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel.

A telefonom kijelzi, hogy ki küldte az sms-eket.

Köszi!

2021. márc. 4. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Telefon kijelez egy számot, de honnan tudod, hogy kié és ő jogosult-e ilyesmit küldeni?
2021. márc. 4. 08:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Bármilyen telefonszámra rá lehet keresni google-ben, a spam hívásokkal is ezt szoktam tenni.

Valahogy most is működik az sms értesítés az e hétvégi oltásra.

(Emlékszem, mikor valamelyik évben nagy havazás volt, akkor is "BELUGYMIN" feladótól jött az ominózus "üljön át másik autóba" sms, valahogy megoldották.)

2021. márc. 4. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!