Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Meghalhatok az oltástól?

Meghalhatok az oltástól?

Figyelt kérdés
Megkaptam a kínai vakcina első adagját. Azóta állandóan hívogat anyám, zokog a telefonba, hogy nem kaphatom meg a másodikat mert meg fogok halni, vagy meddő leszek, meg ilyenek. Küldözget nekem egy halom,cikket, ami arról szól milyen betegségeim lesznek az oltástól. Orvostanhallgató vagyok, ez az első évem, mindenki beadatta a csoportomban, én is beadattam. De miota anyám hivogat sírhatnekom van.

2021. márc. 2. 23:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Én is voltam orvostanhallgató, akkor még tudni is kellett valamit az egyetemhez...
2021. márc. 2. 23:36
 2/19 anonim ***** válasza:
13%
Hát őszintén a kínai vakcinát én se szívesen adattam volna be magamnak meg az oroszt sem de nem vagyok hozzáértő. Nyilván van aki belehalt meg meddő lett tőle de nagyon kevés ilyen ember van és ők általában alapból sem voltak teljesen egészségesek szóval ne aggódj ez miatt
2021. márc. 2. 23:38
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Számomra elképesztő hogy egy orvostanhallgató inkább hallgat az egyszerűbb anyjára meg az irreális sirámaira, mint azokra akiktől (elvileg) tanult egy-két dolgot az elmúlt évben.

Nekem inkább egy provokáló kamu kérdésnek tűnik.

2021. márc. 2. 23:39
 4/19 anonim ***** válasza:
71%
Troll szagot érzek.
2021. márc. 2. 23:44
 5/19 anonim ***** válasza:
17%
Orvostanhallgatóként örülj neki, hogy a kínait kaptad, nem valami harmad-, negyed generációs "új csodát".
2021. márc. 2. 23:46
 6/19 anonim ***** válasza:
56%
miert vagy orvostanhallgato ha anyad vitanatura tvs cikkei meggyozobbek szamodra mint a tudomany?
2021. márc. 2. 23:51
 7/19 anonim ***** válasza:
36%
2szer is
2021. márc. 2. 23:51
 8/19 A kérdező kommentje:

Félévem volt online az egyetemen. Nem tanultam éveket.

Köszi a válaszokat!

2021. márc. 3. 00:23
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
És az emelt biológia érettségit hogy csináltad meg?
2021. márc. 3. 00:25
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Millióan megkapták már világszerte a kínai oltást. Ismerôseim is. Semmi bajuk nincs tőle, pedig nem is fiatalok már. Nyugi.
2021. márc. 3. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!