Leállhat a szívem amikor alszol? Meghalhatok?
2.nak igaza van. Ez bárkivel bármikor előfordulhat áramütéstől függetlenül nem csak éjszaka. De általában nem szokott :)
Nem értem mitől félsz. Én nagyon örülnék ha úgy halnék meg hogy elalszom és nem ébredek fel. Szerencsés halál. Mindenképpen meg fogsz halni, szóval ezen mindenképp túl kell majd esni egyszer. Nyilván ha életveszélyes állapotban lennél nem engedtek volna haza. Értem, hogy nem akarsz még fiatalon meghalni. De ha ennyire félsz miért nem hívod fel a kórházat ahol voltál és kérdezed meg? Ha tőlük hallod majdmegnyugszol.
A jövő nemzedékek okulására leírnád, hogy mi az a fémtárgy és tevékenység, amikor véletlenül beleér a konnektorba?
No meg azért a körülmények... Hol? Beázott pincében, térdig érő lében állva? Vagy szőnyegpadlós lakószobában?
Az az igazság, elhanyagolható valószínűsége van annak, hogy később még jelentkezik probléma, pontosabban van olyan, hogy később jelentkező problémánál egyéb ok hiányában ezt teszik meg lehetséges oknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!