Leállhat a szívem amikor alszol? Meghalhatok?
Figyelt kérdés
Hétfő este áramütés miatt kórházba kerültem (beleért véletlenül egy fém tárgy a konnektorba). Ott csináltak EKG-t, és minden rendben volt. Szerdán jöttem haza, mivel szinte éjfélkor vittek be a kórházba. És arra lennék kíváncsi, hogy lehet e még valami baja a szívemnek, esetleg vérrög képződhetett e? Megállhat a szívem ennyivel az áramütés után? Esetleg lehetséges lenne a hirtelen szívhalál? Fiatal vagyok, még nem vagyok 18 sem, és nagyon félek ettől, hogy ha elalszom, akkor meghalok. Kérlek, nyugtassatok meg, nagyon félek, és nem merek aludni :(2020. aug. 7. 00:38
11/18 anonim válasza:
Mikor rád nézek meg áll a lélegzetem.
Tudod mikor elöször meglátalak tudtam ,hogy veszélyes vagy.
Csillagászként naponta több száz adatot vizsgálok át ,pályafutásom alatt sok gyönyörü dolgot láttam ,de egyik hasolithato a te szépségedhez.Mikor északi kimegyek és felnézek az égre ,kiválasztom a legfénylöm csillagot az égen és te jutsz róla eszembe pont olyan gyönyörü és úgy fénylig az égen,mint a kétt gyönyörü szemed.
Mond drágam végre megadod magad nekem.?
13/18 anonim válasza:
nem hinném , hogy gond lehet, de miért nem kérdezed meg az orvost..látod itt nem nagyon kaptál értelmes választ..amúgy nem értem miért kell piszkálni még szegényt. Van egy barátunk aki járt már így , bár a körülményekre már nem emlékszem, de nem lett semmi baja utána már. Azóta is jól van..
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, el sem hiszed, mennyit segítettél ezzel a válasszal! Köszönöm szépen, legyen szép estéd!
2020. aug. 7. 21:54
15/18 anonim válasza:
Amúgy itt egy orvos is azt válaszolta a hasonló kérdésre , hogy az rögtön jelentkezik, és nem utólag. De tényleg ne aggódj szerintem...) hát örülök ha segíthettem.
16/18 anonim válasza:
#15, egy orvos, aki nyilván egy háziorvos, de lehet, hogy pszichológus. Viszont van egy könyv, Irányi: Az elektromos baleset és a villámcsapás klinikuma és patológiája, és abban van több alfejezet, Késői reakció címmmel...
17/18 anonim válasza:
Szia, mi történt azóta? :) Jobban vagy?
18/18 A kérdező kommentje:
Jobban, köszi❤
2020. aug. 17. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!