Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol kaptad el a koronavírust?

Hol kaptad el a koronavírust?

Figyelt kérdés
Akár csak sejtés szintjén is. Ha otthon kaptad el, azt is bejelölheted, hogy akitől elkaptad, ő honnan vitte haza.

2021. márc. 1. 23:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
31%
Kormányülésen.
2021. márc. 6. 13:12
 22/28 A kérdező kommentje:
Ha a kormányülésen a munkád miatt vettél részt, akkor az 1. lehetőség bejelölését ajánlom.
2021. márc. 7. 20:35
 23/28 krwkco ***** válasza:
75%

Nagyon jó ez a kérdés és a választási lehetőségek.

Az is érdekes lenne, hogy ki mit gondol, hogyan kapta el a betegséget. Hordott-e maszkot? Mennyire jót? Akitől elkapta, az hordott-e maszkot? Hosszabb ideig zárt térben voltak? A fertőzés forrása beszélt-e hosszasan maszk nélkül?

Vagy közös helyen ettek? Valamilyen közös tárgyat is megfogtak étkezés közben? (Merőkanál, kávégép, stb.)

Itt mindenki anonim. Őszintén elmondhatja, ha most már másképp cselekedne.

Előre is megköszönöm a válaszokat. Ez fontos és hasznos lenne.

2021. márc. 7. 21:05
 24/28 A kérdező kommentje:
Persze, lehetne ezt árnyalni, például a tömegközlekedés az eléggé tág, hiszen van aki naponta 3-4 órát vonatozik, van aki meg öt percre felugrik egy buszra. Nem ugyanaz a súlycsoport a kettő. Vagy le van húzva a vonat összes ablaka vagy egyáltalán nem is nyithatók stb. Az is érdekes kérdés, hogy aki szabadtéren kapta el, ott milyen körülményeknek kellett ehhez összejátszaniuk. Sajnos ennél a kérdésnél a 10 lehetséges válasz kifejezetten kevésnek bizonyult, nem lehet velük mindent lefedni.
2021. márc. 7. 21:27
 25/28 anonim ***** válasza:
52%
Sehol mert már be vagyok oltva! :)
2021. márc. 16. 23:54
 26/28 krwkco ***** válasza:
54%

Engedelmetekkel összesítem a szavazás eredményeit, hogy áttekinthetőbb legyen:

Munkahelyen, iskolában 12

Otthon 8

Társas összejövetelen 2

Tömegközlekedésen 2

Vásárlás közben 2

Egészségügyi intézményben 1

Kár, hogy nem tudjuk, hogy az iskola és a munkahely hogyan oszlik meg. Mivel azt láttuk, hogy az iskolát lehet szüneteltetni. És az otthoni 8-nál is az volna a lényeg, hogy a családtag honnan hozta haza.

De a kevés válasz ellenére ennél jobb információt semmilyen egészségügyi oldalon nem láttam.

2021. ápr. 6. 19:50
 27/28 anonim ***** válasza:
54%
Nagynéném kórházban, bele is halt.
2021. ápr. 15. 22:57
 28/28 anonim ***** válasza:
37%
Én tényleg annyira nem megyek ki, és annyira vigyázok, hogy én megtudnám mondani hol kaphattam el, ha elkapnám.
2021. ápr. 15. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!