Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hol kaptad el a koronavírust?

Hol kaptad el a koronavírust?

Figyelt kérdés
Akár csak sejtés szintjén is. Ha otthon kaptad el, azt is bejelölheted, hogy akitől elkaptad, ő honnan vitte haza.

2021. márc. 1. 23:03
A kérdező szavazást indított:
Munkahelyen / munkával kapcsolatos helyszínen vagy iskolában / oktatási, nevelési intézményben
Otthon (családtagtól vagy lakótárstól)
Buliban, társas összejövetelen (kulturális vagy vallási eseményeket és esküvőt is beleértve)
Tömegközlekedésen
Vásárlás közben
Egészségügyi intézményben páciensként vagy hozzátartozóként
Sportolás közben vagy sporteseményen nézőként
Egyéb helyen (hozzászólásban)
Nem tudom beazonosítani, hol fertőződhettem meg.
Még nem kaptam el a koronavírust.
124 szavazat
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Végre egy értelmes kérdés mindenre kiterjedő válaszlehetőségekkel.
2021. márc. 1. 23:06
 2/28 anonim ***** válasza:
59%
Én hozzászólásban kaptam el. (Bármit is jelentsen ez az opció)
2021. márc. 1. 23:19
 3/28 A kérdező kommentje:
Gy.k.: Egyéb, azaz fel nem sorolt helyen, amit hozzászólásban jelzek.
2021. márc. 1. 23:23
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
Én kórházban. Olyan osztályon, ahol elég sok a legyengült immunrendszerű beteg.
2021. márc. 1. 23:39
 5/28 felkelhetetle ***** válasza:
34%
Soha nem értettem, hogyan lehet azt visszavezetni, hogy hol kapta el az egyén a virus, pl ha valaki nagyvárosban akik, sok helyen megfordul, honnan fogja tudni pár hét múlva (mert ennyi a lappangási idő), hogy hol kapta el...
2021. márc. 2. 10:56
 6/28 anonim ***** válasza:
97%

#5: 4-es vagyok. Én konkrétan bent feküdtem egy pici kórteremben negyedmagammal. Két szobatársam pozitív lett, ezért hazaküldtek, azóta itthon vagyok karanténban. Ahogy hazajöttem, rá két napra kezdődtek a tünetek.

De van ismerősöm, aki csak boltba jár például. Ha ő elkapná, visszavezethető lenne.

De tény, aki dolgozik, tömegközlekedik, boltba jár, barátokkal találkozik, azoknál már nem lehet.

2021. márc. 2. 11:24
 7/28 anonim ***** válasza:
87%
Kiránduláson.
2021. márc. 2. 11:28
 8/28 anonim ***** válasza:
71%
5-ös: a legtöbb ember azért az idő nagyobb részében nem megy sehova. Így kizárásos alapon be lehet tippelni. Persze ez sem mindig fix.
2021. márc. 2. 13:09
 9/28 anonim ***** válasza:
61%

Ezt mégis honnan lehetne tudni?

Felszállok reggel a villamosra, bemegyek dolgozni, hazafelé beugrom a boltba, majd hazamegyek a családhoz. Aztán elkezdek szarul lenni, letesztelnek, pozitív leszek. Honnan tudhatnám, hogy épp a kollégámtól vagy a villamoson mellettem állótól kaptam el?

2021. márc. 2. 15:10
 10/28 anonim ***** válasza:
87%

9

"Nem tudom beazonositani, hol fertozodtem meg."

2021. márc. 2. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!