Miért nem beszél senki a hosszútávu mellékhatásokról? Tök jó hogy 90% meg 200% os hatékonyságról beszélünk, de mégis...
Mindenki teljesen figyelmen kívül hagyja a hosszútávú mellékhatásokat, én pont épp ezért nem akarom beoltatni a közel jövőben.
Csak egy két példa...
Fülöp szigeteken tömegével haltak meg gyerekek amikor a dengue vírus ellen készítettek vakcinát, és kiderült hogy a vakcina mellékhatása miatt volt ez. ÉS akkor nem is volt még elkapkodva a vakcina gyártás mint most
Észak Írországban narkolepsziát okozott egy vakcina mellékhatás, tönkretéve rengeteg ember életét
A pfizer vakcinánál pár hónapja megjelentek mellékhatások és ráadásul csak nőknél, amik halálosak lettek volna ha nem avatkoznak közbe
Most ezek mellett nagyon király hogy orrba szájba rendelgetünk kínai meg orosz vakcinát, az előbbiről 0 dokumentáció van, a másikról meg volt egy kis botrány hogy nem az került forgalomba amit klinikailag teszteltek
Én értem hogy minél hamarabb ki akarjuk tenni a lábunkat a szabadba, de minek az árán?
Dehogyisnem. Cilike beszél róla:
"Látszanak a videón a vágások :D jelentettem is ezt a sz*rt."
És így tűnnek el bizonyítékok az éterben...
Ezért nincsenek hiteles ellenforrások akár a vakcinával akár az oltással kapcsolatban, egyszerűen eltüntetik őket és annyi...
17: "hiteles".
A kamu szarokat tüntetik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!