Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Komolyan ki hiszi el, hogy...

Komolyan ki hiszi el, hogy nem mesterségesen lett elindítva a vírus Kínából?

Figyelt kérdés
Csak nézzétek meg, hogy Magyarországon több, mint 4-szer annyi ferzőzőtt van, mint Kínában. Emellett a vírus leginkább Észak-Amerikában és Európában fertőz és így nyilván itt tesz nagyobb károkat. Nem gondoljátok, hogy ez egy hidegháborús módszer volna a fejett világok ellen. Mostanság amúgy is sokat lehetett hallani Usa-Kína konfliktusról

2021. febr. 28. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Pl én
2021. febr. 28. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Én is.
2021. febr. 28. 22:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok így vele és nem hisztek el minden szart, amit a tvben mondanak.
2021. febr. 28. 22:18
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Én
2021. febr. 28. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Az megvan, hogy aki azt írja, hogy én, az elhiszi, hogy nem mesterséges a vírus. A kerdező szerintem arra gondolt, hogy ki nem hiszi el. Csak nem ezt kérdezte. De az utolsó kommentjéből az jön le, hogy ő nem hiszi el.

Máskor, ha arra kiváncsi, hogy ki nem hiszi el, akkor ne azt kérdezze, hogy ki hiszi el, mert kavarodás lehet belőle.

2021. febr. 28. 22:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Aki lepontozta a válaszolókat az mondja el a véleményét és ne csak suttyomba jöjjön ide lepontozni!
2021. febr. 28. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Itt mindenkit lepontoznak, jobb ha megtanulsz ezzel élni. Ha pozitív megerősítést keresel, akkor nem jó helyen jársz.
2021. febr. 28. 22:36
 8/10 A kérdező kommentje:
5# Kérdezhetném úgy is, hogy ki hiszi el, hogy egy denevértől indult és nem mesterségesen lett ránk szabadítva?
2021. febr. 28. 22:39
 9/10 A kérdező kommentje:
7# pont előttem pontoztak le téged is ettől függetlenül igazad van és nyílván, mert igazad van lefognak, majd pontozni, de ettől még nem lesz igazuk.
2021. febr. 28. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is mesterséges vírus. Hogy szándékosan szabadították-e el, azt nem tudom. Én valószínűbbnek tartom, csak valahogy kijutott a laborból, de nem zárom ki a szándékosságot.
2021. márc. 1. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!