Szerintetek a covid elleni vakcina a veszélyesebb vagy maga a vírus?
Figyelt kérdés
Össze vissza beszél mindenki, már nem tudom, hogy kinek higyjek.#COVID #Vakcinao
2021. febr. 27. 23:05
41/44 anonim válasza:
Még szerencse hogy a tudomány nem hit kérdése, és az hogy pár takarítónő mit hisz a facebook alatt, az ezt nem befojásolja.
42/44 anonim válasza:
Én magam részéről, azt a hihetetlen gyűlölettömeget tartom veszélyesnek, és emberileg elborzasztónak, amit a két ellentàbor csinàl, ír. Borzasztó, hogy követkőznek emberi mivoltukból. Aki nem ért egyet velük, azok gyerekeiknek halált kívànnak....
43/44 anonim válasza:
42-es te hogy látod, egyik oldal durvább mint a másik? Mert én azt tapasztalom, hogy mindkét oldalon vannak habzó szájú őrültek.
Találkozok oltáspártival, aki köcsögözik, kreténezik, aztán jön az oltásellenes aki meg szemenköpi. Tehát szerintem nemcsak az egyik oldalra jellemző ez a kivetkőzés, sajnos!
Lehet, hogy csak az idiótákra kéne szájkosarat tenni és a 2 oldal tök jól elbeszélgetne egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!