Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek a covid elleni...

Szerintetek a covid elleni vakcina a veszélyesebb vagy maga a vírus?

Figyelt kérdés
Össze vissza beszél mindenki, már nem tudom, hogy kinek higyjek.

#COVID #Vakcinao
2021. febr. 27. 23:05
1 2 3 4 5
 31/44 everlight ***** válasza:
72%
A gyógyszeripar maga a vírus
2021. márc. 1. 19:54
 32/44 anonim ***** válasza:
18%
Egyértelműen a vírus. Sajnos Gödény úrnak sikerült az állam ellen uszítania a népet, akik most megvannak róla győződve, hogy igazuk van, és már annyira belegyöpösödtek ebbe, hogy képtelenek meghallgatni a másik felet. Remélem elfogjunk egyszer érni az emberiség azon pontára, hogy már nem lesz menő ilyen tudatlannak lenni.
2021. márc. 1. 23:27
 33/44 anonim ***** válasza:
31%
Hihetetlen mekkora kárt okozott, és szabadon folytatja a butítást és a facebook és kormány csak bambán nézi...
2021. márc. 1. 23:50
 34/44 anonim ***** válasza:

Nyílt forum, mindenki fejtse ki a válaszát, amiből majd a kérdező eldönti hogy miben hisz, de ha birkázzátok meg ostobázzátok egymást, azzal csak vesztegetitek mindannyiunk drága idejét.

Legyünk egy kicsit elnézőbbek a másik hitével szemben, tartsuk tiszteletben, hogy van aki ebben hisz, van aki abban.

Én például abban, hogy ezek az új oltások veszélyesebbek mint a virus.

Nem saját kútfőből vettem, hanem olyan orvosok mondták, akiknek adok a véleményére. Konyhanyelven elmagyarázva meggyőztek engem arról, hogy az új vakcina veszélyes. Amikor megnéztem oltáspárti orvosok videóját, azok nem győztek meg, hogy biztonságos. Ennyi.

Én nem hiszek L. Pasteur fertőzés elméletében (amúgy halálos ágyán már ő sem: "Bernard was right; the pathogen is nothing; the terrain is everything.”). A herpesz virus minden ember testében megtalálható, ugye? Ha a fertőzés elmélet igaz lenne, akkor mindenkinek kéne legyen herpesze, nem? De nincs mindenkinek. Apukám lassan 80 éves és életében nem volt neki soha. Anyunak viszont már attól előjön ha rákíván vmi kajára amit aztán jóétvággyal megeszik. Nekem 5-6 évente egyx előjön (mindig ugyanott), a barátnőmnek meg kb. 2 havonta de neki száján, orrán, sőt, egyszer ügyelet lett belőle mert a szeménél jött ki :o

Mivel nem hiszek a "germ theory"-ban ezért a kovidtól sem félek.

Viszont az új vakcinák összetevőitől tartok. A gyártók megmondják mi van bennük, én pedig kiguglizom az összes összetevőt. Nem a wikipédiát használom, mert azt akár én is vagy te is szerkesztheted, hanem mindenféle oldalt elolvasok (főleg külföldi oldalakat). Van olyan aki támogatja és van olyan aki ellenzi. Amikor már elég infót elolvastam, akkor lassan összeáll a kép és kialakul egy érzés bennem, és a 2 oldal közül az egyik igazabbnak fog tűnni mint a másik. Aztán még kutakodok tovább, de már csak az egyik oldal iránt (ebben az esetben oltásellenes) és próbálok bármi kivetni valót találni a mondandójukban. Próbálom kiszúrni, hogy hol a csont, hol az átverés, miért akarják hogy én itt és most ezt elhiggyem. És ha nem találok semmi gonosz hátsó szándékot mögöttük, és még mindig jónak-igaznak tűnik amit mondanak, akkor azt elhiszem. És így születik meg a döntés a fejemben, hogy melyiket fogadom el.

Lehet hogy én vagyok megvezetve, lehet hogy rajtam fog röhögni az összes ismerősöm, amikor tizenhuszon év múlva kiderül, hogy én tévedtem (meg az orvosaim), de én jobban parázok az oltástól mint a virustól és inkább legyek én a röhögés tárgya majd akkor, mintsem most oltassak és tizenhuszonév múlva kiderül, hogy át lettem ba$zva.

2021. márc. 2. 06:30
 35/44 anonim ***** válasza:

32-es, tudtad egyébként hogy szinte minden országban vannak ilyen "Gödény"-ek? Tehát nemcsak Magyarországon megy az oltásellenesség hírdetése, hanem UK, Németo., Olaszo., USA, stb.

Ahogy elnézem, azért a külföldi orvosok között sokkal több van akik magasabban kvalifikáltak mint Mr. "gyógyszerész, a Közös Nevező 2018 nevű kamupárt elnöke, youtuber, médiaszemélyiség, többszörös bajnok testépítő és amerikaifutball-játékos, erőnléti és fitneszedző". (wiki)

2021. márc. 2. 06:40
 36/44 anonim ***** válasza:
Gödény a szememben egy aljas ember, aki sztárt csinál magából kihasználva azt, hogy az emberek milyen befolyásolhatóak. Konkrétan azt mondta, hogy azért nem hord maszkot, mert nem hisz benne. Érted, nem volt semmilyen tudományos magyarázat. Egyszerűen ő nem hisz. :D Beszarás. Sőt, még volt, amikor a vírus létezését is tagadta. Úgyhogy nekem van egy olyan érzésem, hogy a külföldi aktivisták nem hasonlíthatóak a belföldiekhez... De legalábbis az ő értük kiálló orvosok nem. Egyébként megértő vagyok a vakcina-ellenesekkel is, amilyen sok hülyeség terjed az interneten, már én sem tudom melyiket higgyem el... Az állam meg csak tolja a vakcinát ezzel méginkább arra sarkalva minket, hogy egy csepp kedvünk se legyen hozzá. Viszont szerintem fontos a mindkét oldalról való tájékozódás. :)
2021. márc. 2. 07:20
 37/44 anonim ***** válasza:
Megírta màr: autoimmun betegségeket, ràk kezdeti fàzisàt meggyógyítja. Mindenre(is) jó.
2021. márc. 2. 08:35
 38/44 anonim ***** válasza:

"Sőt, még volt, amikor a vírus létezését is tagadta. Úgyhogy nekem van egy olyan érzésem, hogy a külföldi aktivisták nem hasonlíthatóak a belföldiekhez..."

Szerintem nem Gödény találta ki, hogy nincs vírus. A Dr. Tom Cowan is beszélt már erről és ő ezt adta meg forrásnak:

[link]

Ebben a PDF-ben a 42 oldalon azt írják: "Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted..." Google fordító szerint "Mivel a 2019-nCoV számszerűsített vírusizolátuma nem volt elérhető CDC-nek a teszt kidolgozása és a vizsgálat lefolytatásakor," Ez a PDF arról szól, hogyan dolgozta ki a CDC (amcsi járványügy) a PCR teszteket és a fenti szöveg alapján nem volt nekik virus mintájuk, amikor a tesztet kidolgozták. Mondjuk ez elég fura, hogy a CDC-nek nincs virusmintája.

"Egyébként megértő vagyok a vakcina-ellenesekkel is, amilyen sok hülyeség terjed az interneten, már én sem tudom melyiket higgyem el..." :D akkor hadd kavarjak be egy kicsit még a 'nem tudom mit higgyek' zavarodba egy olyan videóval ami azért érdekes, mert nem egy Gödény kaliber csinálta, hanem legalább húsz külföldi orvos mondja, hogy ne oltass. Én rágugliztam mindegyikre, mert kiváncsi voltam, hol vernek át, de mindegyik létező, valós orvos, van fészbukjuk meg weboldaluk, stb. Elég fura, hogy ennyien vannak és ők is mind "Gödény" követ fújnak: [link]

2021. márc. 2. 08:39
 39/44 anonim ***** válasza:
16: azok baktériumok okozta . A baktériumok ellen sokkal könnyebb védekezni. Antibiotikum. Oltàsok is könnyebb kifejleszteni, mert ritkán mutàlódnak.
2021. márc. 2. 08:40
 40/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, én kérdeznek: az Országos Epidemiológiai Központból miért nem nyilatkozik senki? Pedig, ha ott vannak, tisztelettel jelentem ki, nyilván sokat tudnak. Miért egy nyugdíjas àllatorvos van a porondon naponta?
2021. márc. 2. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!