Van itt olyan aki csinált antitest tesztet covid fertőzés után és negatív lett neki?
Még októberben volt 2-3 napom amikor rázott a hideg, de olyan fura, fájdalmas módon, mint előtte még soha, fejfájásom volt, meg 1-2 nap nátha. Nem fordult rosszabbra, így nem foglalkoztam vele, de mint a legtöbb optimsita ember, én is úgy gondoltam, hogy átszaladhatott rajtam a betegség. Persze nem mentem sehova utána még egy hétig, amúgy is home office volt, bevásárlás házhoz jött, szóval semmi változás a normál életemhez képest.
Most vásároltam patikában egy gyorstesztet, hogy széles körben elérhető lett végre és IgG és IgM-re is negatív vagyok, pedig őszintén szólva örültem volna, ha túlvagyok ezen a marhaságon és védett vagyok. Bár az emberek nagy része ezt hiszi egyből ahogy náthás egy kicsit, tudom.
Viszont volt olyan ismerősöm aki 5 hétig nagyon beteg volt, igazolt covidos és neki sem termelődött antitest a vérében, megnézette direkt szerológiai teszttel. Ez mennyire általános dolog?
Ki az a hülye,aki nem hisz a COVID-ban?
Beküldeném az intenzívre!
Senkinek nem kívánom azt az egy hónapot,amin átmentünk!
Üdv! 5-ös voltam!
Az a kcsög,meg aki lepontozott,roskadjon magába,és gondolkodjon el az élete értelmén...
#12-es fölösleges magyaráznom annak,aki csípőből elutasítja a COVIDOT.
Nem volt egyszerű az a néhány hét,és nagy szerencsénk volt,hogy viszonylag kevés szövődménnyel átment rajtunk.Mellesleg többszöri látogatás a kardiológusnál,és többszöri pénztárcanyitás ilyen-olyan laborra, tesztekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!