Létezik olyan vizsgálat ami ki tudja mutatni hogy átestem e a covid fertőzésen?
6-os
Magamnak kellene csupán az info, hogy tiszta képet kapjak. Pl esélyes hogy megfertőztem több mint egy hónapja két fiatal kollégámat akiknél már rég lejárt a karantén, valamint tüneteik is voltak és előtte nekem is voltak enyhe tüneteim. A 71 éves anyám viszont akivel egy háztartásban élek, a mai napig tünetmentes,pedig ő cukorbeteg, viszont a vérnyomása alacsony. Ha a helyi kórházban nem csinálnak ilyen jellegű tesztet, akkor szabadságot kellene kivennem és oda-vissza 60 km-t utaznom, így inkább kihagyom a tesztet úgy döntöttem
Kedves kérdező, én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy átestem-e rajta... semmi különös okom nincs, csak szeretném tudni. Nekem viszont semmiféle megfázásos tünetem nem volt, utoljára kb. 5 éve voltam megfázva. Viszont végig dolgoztam most is meg tavasszal is, rengeteg emberrel találkoztam... pusztán kíváncsiság miatt szeretném tudni, átestem-e.
Viszont annyira (még) nem gyötör a kíváncsiság, hogy rászánjam a teszt árát :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!