Szerintetek ezek covid tünetek lehettek nálam?
Tavaly november közepén egyik napról a másikra szünni nem akaró száraz köhögésem lett és a nyirokcsomóim is duzzadtak voltak, valamint nyugalmi állapotban a pulzusom a normálisnál kicsit magasabb volt. Kb 10 perc Melegvízes fürdő után pedig annyira felszőkött a pulzusom (140/105)hogy már azt hittem mentőt kell hívnom.
Kb 4-5 nap alatt a tüneteim teljesen megszűntek.
Soha nem éreztem ilyet azelőtt. Viszont azóta még csak náthás sem voltam. Utólag tudtam csak meg hogy másfél héttel a tüneteim jelentkezése előtt covid fertőzőttel voltam együtt egy egész napot zárt légtérben.
39/F
Nem tudom, hogy COVID-os voltál-e.
Viszont a melegvizes fűrdéstől, ha beleülsz a kádba, felmehet a pulzusod.
Nálam is hasonló volt én sem teszteltem, de nem is foglalkoztam a covid védekezéssel. Úgy voltam vele átesek rajta ami jön, azt le van a gond. Minek félelemben élni. Az influenzának egyébként is minden évben mások egy kissé a tünetei. Volt év mikor kétszer egymás után átestem az influenzán.
Ezen ne agyalj, hogy covid vagy nem covid. A tesztek a politikát támogatják. Arra valók, hogy felesleges betegségtudatot gerjesszen, ezáltal az oltást reklámozza.
Gondoltam rá hogy tesztelem magam, de állítólag ezek az utólagos olcsó, patikában is kapható szerológiai antitest tesztek nem megbízhatóak és csak pénz kidobás. Még egyes orvosok is ezt nyilatkozták. Régen influenza miatt tüdő kórházba kerültem két hétre.
Akkor volt magas lázam is. Az teljesen más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!