Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Körülbelül másfél hete lehette...

Körülbelül másfél hete lehettem együtt a párommal védekezés nélkül. De a tünetek már megjelenhettek?

Figyelt kérdés

Igazából már két éve vagyunk együtt védekezés nélkül, eddig nem estem teherbe. De ma nagyon fáradt voltam, hányingerem is van.

Igazából félek, mert volt egy álterhességem, tudat alatt bebeszéltem magamnak a tüneteket. Lelkileg nagyon megviselt, félek megint erről van csak szó, és ezt még egyszer nem bírnám ki.

Szerintetek?

Tudom, hogy csak leghamarabb jövőhéten lehet tesztelnem, tudom, hogy a tünetek a beágyazódás után a hcg szint emelkedésével jelennek meg. De ezt nem tudom mire vélni.

2010. nov. 4. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Ahogy látom eléggé ismered a fogalmakat.

szeretkezés után 11-14 nappal tesztelhetsz.

2010. nov. 4. 13:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs az offért! De milyen az álterhesség kedves kérdező?
2010. nov. 4. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem. Nem vagyok már tini, sőt eléggé benne vagyok a korban. Nagyon sok mindenen keresztül mentem, amikor ez a bebeszélős "terhességem" volt. Lelkileg teljesen a padlón voltam, ez volt kb 2 éve. Nagyon félek, hogy megint erről van szó.
2010. nov. 4. 14:01
 4/6 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

[link]

[link]

Az egyik cikk címe tömören megfogalmazza: álterhesség, mikor a psziché gyereket akar.

2010. nov. 4. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm a linkeket!
2010. nov. 4. 14:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Szívesen.
2010. nov. 4. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!