Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon gyenge vagyok! Miért...

Nagyon gyenge vagyok! Miért nem múlik el a hasmenés? L/22

Figyelt kérdés

4 napja vagyok iszonyúan beteg. Először 38-39fokos lázzal kezdődött illetve hányingerrel, hányással, iszonyú gyengeséggel. Aztán másnapra nagyon fájdalmas hasi görcseim lettek, ha megeszek 1 falat kekszer vagy iszok 1 koryt vizet azonnal kijon belőlem. A hasmenés 3 es fel napja tart... 1napja nem vagyok lazas, de a hasi gorcsok annyira erosek h ejszaka 3x kelek fel ra annyira faj es azonnal wc... Teljesen viz szerű a szekletem. Minden atmegy rajtam... Szedek fajdalom es lazcsillapitot illetve szen tablettat dogivel de semmi eredmenye... Nagyon gyenge vagyok es semmit nem tudok csinalni...ha lehajolok azonnal bufognom kell stb. Ha az oldalamra fekszek brutalisan gorcsolni kezd a hasam... Aludni sem tudok... Alig eszek valamit (piritos, keksz) illetve iszok vizet amennyit csak tudok

Mit tegyek? Mikor fog vegre elmulni?

2021. febr. 16. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet akár covid is de lehet hogy csak el kaptál vmit. Hivd fel a házi orvosod
2021. febr. 16. 11:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a háziorvosodat.
2021. febr. 16. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen hányásra egy speckó “limonádét” javasoltak a háziorvosnál sók meg az ilyenek potlására

9 evőkanál cukor 1 evőkanál só és citromlé. Szörnyű de segíthet.

De a dokid hívd fel

2021. febr. 16. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
az új vrus törzs tünete a hasmenés
2021. febr. 16. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
vírus törzs
2021. febr. 16. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
szén tablettát szedsz meg lázcsillapitót, de nem mennél orvoshoz..
2021. febr. 16. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!