Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Egyre biztosabb vagyok benne,...

Egyre biztosabb vagyok benne, hogy megéri 5 ezret letétbe tenni azért, hogy legyen esélyem ne a Szputynik vagy kínai oltást megkapnom. Ti mit gondoltok az oltóközpontról? Az biztos, hogy nem kamu hely.

Figyelt kérdés

[link]

Én mint 30 év alatti a büdös életben nem kapok Pfizert vagy Modernát a kormánytól. Szputnyik és kínai pedig nem kell. A 5 ezret meg visszadják, ha mégsem oltanak be.

#oltás #kakaduoltásai
2021. febr. 8. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
nem fszmindegy mit kapsz? Miből gondolod hogy a nyugati jobb? Kakaót stb mindent amit onnan hoznak bizonyítottan jóval szarabb minőségű mint amit maguknak adnak miből gondolod hogy vakcina téren nem-e a selejtet adnák?
2021. febr. 8. 20:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Eltaláltad nem. De remélem téged a családoddal együtt sinopharmmal oltanak le.
2021. febr. 8. 20:20
 13/15 anonim ***** válasza:
43%

Engem nehezen mert átestem a betegségen már.

2021. febr. 8. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nem tetszik ez az egész. Biztos nem emberbaráti szándékok vezérlik őket. Vakcinát csak úgy vásárolhatnak soron kívül (a nemzeti kormányok előtt), ha többet adnak érte (vagy még úgy sem). Ha pedig drágán vesznek oltóanyagot, hogyan tesznek szert haszonra, hiszen mi más lenne a céljuk?

Az 5000 Ft-okból nem valószínű, ahhoz az túl kevés.

Ráadásul, senki sem juthat jogtalan előnyhöz, pedig ez az lenne, 5000 Ft-ért megvásárolnád a soronkívüliséget.

Inkább azt tudom elképzelni, hogy, amikor már van elegendő "nyugati" vakcina, nincs belőle hiány, akkor ők beoltják azokat, akik náluk jelentkeztek. De ez esetben valószínűleg az "állami" oltóhelyeken is lesz, legfeljebb nem mindegyiken, kissé nehezebb lesz megoldani azok esetét, akik ragaszkodnak valamelyik fajta vakcinához stb...

Amúgy meg, Kínában is ugyanolyan kompetens tudósok vannak, és jól felszerelt laboratóriumok mint akár Németországban, akár az Egyesült államokban. Miért ne lennének? Járványkezelésből pedig egyenesen többet tudnak, mert ott alig van fertőzött.

2021. febr. 10. 19:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Mit sikerült végre kapnod?

Én kivártam a nyarat és felvettem a Pfizert.

2021. okt. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!