Mennyibe kerülhet majd itt egy Pfizer oltás? Mert az 5 ezer az semmi előregisztrálni az oltás a kérdéses. Bár nekem megéri a pénzt, hogy ne az oltási terv utolsó részében kapjak egy lehet nem is olyat, amilyet szeretnék (orosz vagy kínai)
26 évesen a sor végén lennék így nyárig minimum semmit sem kapnék.
Másik pedig, hogy gyanús, ahogy Szlávik celebdoki, jachtos Peti és a többi kampányol az orosz és a kínai bizonytalan eredetű nem jóváhagyott oltások mellett. Senki sem garantálja, hogy nem mutyizós oltást kapom hiszen Cili néni is mondta korábban, hogy nem választhatunk gyártót. Oroszt meg kínait nekem nem fognak beadni.
Ezek amúgy nem amatőrök, ahogy utánaolvastam oltások terén.
A kormány meg ott rontotta el a bizalmat, hogy behozza az orosz és kínai oltást és választani sem akar engedni. Persze Szlávik a celeb osztja az észt.
Leírom mégegyszer.
Az összes potenciális gyártó nagyjából teljes gyártási kapacitása le van kötve 2021-re a világ különböző országai által. Tehát egy magáncég nem fog előbb oltás kapni, minthogy felvehesd állami oltóponton. Ráadásul jelenleg nem kapott egyik oltás sem kereskedelmi engedélyt, így nem is árusítható semelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!