Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az emberek miért csinálnak...

Az emberek miért csinálnak politikai kérdést az oltásból?

Figyelt kérdés
A vírus nem az alapján terjed, ki melyik párt szavazója. Csak azért, mert a kormány az oltást népszerűsíti, akik más pártok mellett állnak csak méginkább oltásellenesek lesznek. Ezt tudományos alapon kellene inkább eldönteni, attól, hogy nem szimpatizálsz valakivel, egy-egy dologban még leht igaza, és az is tévedhet, akit te támogatsz. Ha valaki, akit utálsz, azt mondja vegyél levegőt, mert az jó, akkor te inkább nem veszel, mert biztos hazudik ebben is?

2021. jan. 3. 13:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
41%

Mert hülyeség ellen nincs sem orvosság, sem vakcina.

A védekezés, majd az oltás ellen az ellenzék uszít, folyamatosan.

Szerencsére azért 1-2 ilyen szempontból normális is akad közöttük.

De az ellenzéki politikusoknak láthatóan az az érdekük, hogy minél

tovább tartson, lehetőleg dőljön be az egészségügy, a gazdaság.

Ezért uszítják az embereket, hogy ne oltassák be magukat.

Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy ugyanazok, akik uszítanak,

titokban szépen beoltatják magukat. Lehet, hogy Gyurcsány speciel nem,

mert permanensen be van rúgva, és még a végén meginná a vakcinát is, vagy a bőrfertőtlenítő alkoholt.

2021. jan. 3. 13:31
 2/26 anonim ***** válasza:
66%

Ez érdekel. Hiszen az oltást nem xy kormány fejlesztette ki, egyéb összeesküvés elmélet miatt. (ennél márcsak a Chipet ültetnenk belénk szöveg a jobb🙄)

Hanem tudósok/kutatók. Egyébként ha jól tudom, azt az oltást hagyták jóvá az Eu-ban ami mRNS-en alapul, így az összetétele megváltoztatható.

2021. jan. 3. 13:32
 3/26 anonim ***** válasza:
49%
Biztos vannak ilyenek, de ez nem törvényszerű. Én pl.utálom ezt a kormányt, mégis regisztráltam az oltasra. Van nem egy, amúgy véresszájú fideszes ismerősöm, aki meg bőszen hangoztatja, hogy az oltással chipet ültetnek a bőröd alá, meg a többi hülyeség.
2021. jan. 3. 13:34
 4/26 anonim ***** válasza:
80%

A politikusok csinálnak ebből ügyet,mint a lélegeztető gépből.

Hasznot remélnek belőle,amit aztán lenyúlnak.

Ki van itt minden jól találva ,előre már .

2021. jan. 3. 13:39
 5/26 anonim ***** válasza:
50%
Mert az egyész a politikáról szól.
2021. jan. 3. 14:23
 6/26 anonim ***** válasza:
9%

Eddig azt hittem, hogy a baloldal folyamatosan azt magyarázza, hogy le kéne zárni mindent és több hét karantént elrendelni mindenkinek, mert olyan veszélyes a covid.

Vagy legalábbis hónapokig ez ment. Még egy cikkben nem láttam, hogy bárki azt nyilatkozta volna, hogy ne oltassák magukat az emberek (max. az orosz/kínai vakcinára, főleg mióta az orosz vakcinát készítő egyik orvos kiugrott/kiesett egy ablakon).

A leginkább oltásellenesek a fidesz szavazók voltak az elmúlt 10 évben, mióta néhány fideszes politikus kijelentette, hogy nem hisz az influenza oltásban, mert...

Linkelje már valaki légyszí, hogy milyen nyilatkozatok voltak a baloldalon arról, hogy ne oltsák magukat az emberek, mert már többször írta valaki ès még mindig nem találom google-ben.

2021. jan. 3. 16:45
 7/26 A kérdező kommentje:

Ezt nem jelentik ki, de nem is áll mindegyik teljesen az oltás mellé (két pártot említenek, ami kétértelműen áll a kérdéshez). Gondolom óvatosak, és azt nézik, mivel tudnak több szavazót maguk mellé állítani, a nagy általános oltásellenesség pedig nekik dolgozhat. Lehet sokan azért pártolnak el a kormánytól, mert oltáspárti politikát folytat.

[link]

2021. jan. 3. 16:53
 8/26 anonim ***** válasza:
13%

A momentum, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd aktívan kiáll az oltás mellett.

A DK azt mondja, hogy az orosz vakcinát ne adjuk be (ami szerintem mondjuk jogos, mióta kiugrott a készítője az ablakon), de mindenki adassa be valamelyik másikat, amit az amerikai vagy európai vakcina bizottság jóváhagyott és tudjuk, hogy nem hamisították az eredményeket.

A jobbik az egyetlen párt, aki azt mondja, hogy nem kéne kötelezővé tenni a vakcinázást. A jobbik egy jobb oldali párt, mindig is oltásellenes volt. Igaziból a fidesz csinált egy pálfordulást az elmúlt években, hogy tovább tudjon működni a gazdaság. A jobbik meg kitart amellett, hogy ne oltassuk be magunkat (bár ő is engedett, aki akarja oltassa be magát). Ha belegondolsz, akkor a jobbik számára az ideákhoz való visszanyúlás mindig fontosabb volt, mint a racionalitás és gyakran tűzött ki megvalósíthatatlan célokat, amik nemzetközi jogi problémákat vetettek fel (Magyarország egyesítése, a migránsok kitiltása).

2021. jan. 3. 17:22
 9/26 A kérdező kommentje:
Orosz vakcinával én se oltatnám magam. A Pfizerrel vagy valamelyik jóváhagyott nyugati oltással viszont igen.
2021. jan. 3. 17:33
 10/26 anonim ***** válasza:
33%
Az utóbbit (nyugati) hagyták jóvá.
2021. jan. 3. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!