Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A beoltott emberek pcr tesztje...

A beoltott emberek pcr tesztje pozitív lenne?

Figyelt kérdés

2021. febr. 3. 07:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%

A PCR tesztek működése, érdemes végigolvasni, mert a végére érthető, hogy a kulcs a ciklus-szám meghatározásában van. Vagyis lenne...

[link]

2021. febr. 4. 12:01
 12/32 anonim ***** válasza:
60%
Nem, de előfurdulhat. Az oltástól függetlenül elkaphatja, csak enyhébb lesz a lefolyás és fertőzhet is.
2021. febr. 4. 20:53
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

PCR-nél a kulcs a ciklusszám meghatározásában van. Igen. Mint az összes egyéb laboratóriumi vizsgálatnál, ahol meghatározzák, milyen érték alatt negatív, milyen érték felett pozitív valaki. Az egyszerű vércukor vagy koleszterin szintél is! Amihez természetesen nem kell PCR, más módszerekkel mérik, de itt is kijelöltek egy határértéket, pl. 5,2 mmol/l. És azért pont ennyi, mert tudományos igényességgel lebonyolított vizsgálatok alapján ez az érték különíti el legjobban a "normális", illetve "nem normális" szinttel rendelkező embereket.

BÁRMILYEN laboratóriumi vizsgálatnál vannak álnegatív és álpozitív emberek. A tesztet kifejlesztők feladata, hogy úgy állítsák be a határértékeket, hogy ezek száma a lehető legkisebb legyen, de soha nem lesz 0, ez nem lehetséges.

Amúgy ez már erősen szakma, a laikusok nem kell, hogy értsék, mivel senki sem érthet mindenhez. Meg kell bízni abban, hogy akiknek ez a dolga, azok rendesen végzik a munkájukat.

A PCR egy széleskörűen elterjedt vizsgálómódszer, nem most találták ki, nem a koronavírusra kezdték először alkalmazni! Az összes többi alkalmazását is megkérdőjelezed???

2021. febr. 6. 10:48
 14/32 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdésre a válasz: NEM! Az oltástól lesz pozitív a PCR.

Az antitest tesztek lesznek pozitívak.

2021. febr. 6. 10:50
 15/32 anonim ***** válasza:
15%

Letesztelték a kecskét, papagájt meg pár gyümölcsöt! 😆

(Magyar felirattal)

"Tanzánia Elnöke kiállt a sorból és kiállt mindannyiunkért. Használta a józan eszét és nem hagyta, hogy zsinóron rángassák őt és az országát a WHO emberei."

[link]

2021. febr. 6. 21:26
 16/32 anonim ***** válasza:

14#

Kínai oltasnál pozitív lesz.

2021. febr. 7. 08:35
 17/32 anonim ***** válasza:
Ja, az lehet.
2021. febr. 7. 11:34
 18/32 anonim ***** válasza:
52%
Bár, ha jobban belegondolok, mégse. Mert az oltást a felkar izmába adják, a PCR mintavétel pedig az orr-garat nyálkahártyájáról történik. Oda már nem jut el a beadott inaktivált vírus.
2021. febr. 7. 11:47
 19/32 anonim ***** válasza:
Ha szabad egy első kézből származó infót mondanom. Január 10-én kaptam meg az első oltást és 31-én a másodikat. 27-én végeztek rajtam egy gyorstesztet és egy PCR-t, negatív eredménnyel. E hónap ötödikén egy PCR-t ismételtek, negatív eredménnyel. Szóval a válaszom nem, nem lesz pozitív a PCR teszt.
2021. febr. 8. 10:33
 20/32 anonim ***** válasza:
A te oltásod után nem is volt várható, mert az Pfizer (mRNS), a dilemma a kínaira vonatkozott (mert az inaktivált vírus), de legvalószínűbben az után sem lesz pozitív (lásd 18-as válasz).
2021. febr. 8. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!