Elkaphattam a koronavírust ha egy pozitív emberrel voltam egy társaságban?
Zárt térben voltál a közelében? Viseltetek maszkot?
A találkozástól számított 4. naptól kezdve lehet tesztelni. A biztonság kedvéért tanácsot kérhetnél telefonon a háziorvostól.
Zárt térben együtt dolgoztam egy napig a kolléganővel, akinek aznap már voltak tünetei, de megfázásnak hittük, mert erős náthával járt. Másnap már nagyon nem volt jól, onnan kezdve nem dolgozott, kb. egy hét múlva tesztelték, mert a gyereke tesztje pozitív lett, aztán az övé is pozitív lett. (A gyorsteszt negatív volt, a másik pozitív.)
Nem kaptam el sem én, sem a többi kolléga, pedig 5-en dolgoztunk aznap vele együtt, amikor már voltak tünetei. Ráadásul én nem viszem túlzásba a maxviselést, vele pl. beszélgettem úgy, hogy nem volt rajtunk maszk.
Most vagy tünet nélkül ment át rajtunk, az 5 kollégán, vagy nem kaptuk el. Egy kollégánkat tesztelték le, ő nem kapta el, negatív lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!